Mansikkapaikastavasemmalle Kolmekymppisen sisustukseen hurahtaneen äidin tarinoita kaikesta kauniista 2021-03-31T15:29:45Z https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/wp-content/uploads/sites/16/2018/07/cropped-casa-logo-insta-32x32.jpg Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Pääsiäislomalle]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070274 2021-03-31T15:29:45Z 2021-03-31T15:29:44Z Täällä alkoi jo loma ja kovasti pääsiäinen on mielenpäällä ja valmisteluissa. Tämä on ehdottomasti yksi vuoden parhaista ajoista. Ihanaa pääsiäistä kaikille!

Artikkeli Pääsiäislomalle julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Täällä alkoi jo loma ja kovasti pääsiäinen on mielenpäällä ja valmisteluissa. Tämä on ehdottomasti yksi vuoden parhaista ajoista. Ihanaa pääsiäistä kaikille!

Artikkeli Pääsiäislomalle julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Instassa]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070270 2021-03-22T12:15:30Z 2021-03-22T12:15:28Z Blogirintamalla on hiljaista. Huomaan blogin siirtyneen vahvasti instan puolelle -varsinkin stooreihin. Sinne päivittyy arkea huomattavasti matalammalla kynnyksellä. Jotenkin se tuntuu paluulta blogin alkuvuosiin jolloin päivittelin paljon enemmän ihan arkipäiväisiä juttuja. Jos siis kuulumiset kiinnostavat kurkkaa mansikkapaikasta tili.

Artikkeli Instassa julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Blogirintamalla on hiljaista. Huomaan blogin siirtyneen vahvasti instan puolelle -varsinkin stooreihin. Sinne päivittyy arkea huomattavasti matalammalla kynnyksellä. Jotenkin se tuntuu paluulta blogin alkuvuosiin jolloin päivittelin paljon enemmän ihan arkipäiväisiä juttuja. Jos siis kuulumiset kiinnostavat kurkkaa mansikkapaikasta tili.

Artikkeli Instassa julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Uudessa]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070264 2021-02-05T08:32:43Z 2021-02-05T08:32:41Z Heipat uudesta kodista! Viime viikonloppu meni työntäyteisesti muuttaessa. Mutta nyt ollaan asuttu jo viikko uudessa ja esineet alkavat löytää paikkansa. Paljon vielä puuttuu -mattoa, verhoa, valaisinta. Tilaa kun on enemmän niin kaksion vermeet eivät ihan riitä. Mutta pikkuhiljaa tästä muotoutuu koti.

Artikkeli Uudessa julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Heipat uudesta kodista! Viime viikonloppu meni työntäyteisesti muuttaessa. Mutta nyt ollaan asuttu jo viikko uudessa ja esineet alkavat löytää paikkansa. Paljon vielä puuttuu -mattoa, verhoa, valaisinta. Tilaa kun on enemmän niin kaksion vermeet eivät ihan riitä. Mutta pikkuhiljaa tästä muotoutuu koti.

Artikkeli Uudessa julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
2
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Muuton keskellä]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070261 2021-01-28T11:40:41Z 2021-01-28T11:40:40Z Pikainen moi muuton keskeltä vain! Viikonloppuna olisi tarkoitus muuttaa ja koti näyttää juuri siltä. Joka paikassa on laatikoita ja kasseja. Vaatteita etsitään välillä jätesäkistä ja välillä jo pakatut lelut leviävät ympäri asuntoa. Inhoan tätä vaihetta! Mutta ensi viikolla sitten se kiva vaihe kun pääsee laittamaan uutta ja miettimään remonttia. Ollaanpa kuulolla taas uudesta kodista! Ps. […]

Artikkeli Muuton keskellä julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Pikainen moi muuton keskeltä vain! Viikonloppuna olisi tarkoitus muuttaa ja koti näyttää juuri siltä. Joka paikassa on laatikoita ja kasseja. Vaatteita etsitään välillä jätesäkistä ja välillä jo pakatut lelut leviävät ympäri asuntoa. Inhoan tätä vaihetta! Mutta ensi viikolla sitten se kiva vaihe kun pääsee laittamaan uutta ja miettimään remonttia. Ollaanpa kuulolla taas uudesta kodista!

Ps. Instan puolella tarinoin hieman enemmän storyssa joten kurkkaa sinne .

Artikkeli Muuton keskellä julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Heipat kaksiolle]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070253 2021-01-05T09:30:17Z 2021-01-05T09:30:16Z Kun muutimme nykyiseen asuntoon niin tiesin, ettei tämä ole kovin pitkäikäinen asunto. Vuosi tai kaksi mutta sitten viimeistään koululainen alkaa tarvita omaa tilaa. Nyt kun kavereitakin notkuu nurkissa niin lisähuone olisi poikaa. Alueen vaihto tai koulumatkan kasvattaminen ei kuitenkaan tullut kuuloonkaan. Lisäksi olen tosi kiintynyt juuri tähän taloon. Meillä on kiva naapurusto, loistava piha lapsille […]

Artikkeli Heipat kaksiolle julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Kun muutimme nykyiseen asuntoon niin tiesin, ettei tämä ole kovin pitkäikäinen asunto. Vuosi tai kaksi mutta sitten viimeistään koululainen alkaa tarvita omaa tilaa. Nyt kun kavereitakin notkuu nurkissa niin lisähuone olisi poikaa.

Alueen vaihto tai koulumatkan kasvattaminen ei kuitenkaan tullut kuuloonkaan. Lisäksi olen tosi kiintynyt juuri tähän taloon. Meillä on kiva naapurusto, loistava piha lapsille ja taloyhtiön puolesta löytyy grillit, muurikat sun muut. Koulu ja päiväkotimatkat ovat lyhyitä ja turvallisia. Harmitti jo etukäteen jos tästä joutuu luopumaan.

Välipäivinä selasin sitten huvikseni toria ja huomasin talossamme tulleen vuokralle isomman asunnon. Sijainti talossa ja kunto eivät olleet yhtä hyvät kuin meillä mutta omat huoneet ja oma sauna! Tästä alkoi vuorokauden myrsky päässä kun mietin mitä tehdä. Ja niinhän siinä kävi, että vuorokauden päästä kirjoitin nimen paperiin ja jäin miettimään, että mitähän juuri äsken tapahtui.

Vähän haikein mielin irtisanoin tämän asunnon ja kuukauden päästä taas muutetaan. Asiat tapahtuivat paljon nopeammin kuin olin ajatellut mutta päätin tarttua tilaisuuteen kun sen sain. Täytyy myöntää, että harvoin on ollut näin vaikeaa luopua asunnnosta ja muuttaa uuteen. Mutta toisaalta ihana saada tilaa. Uudessa asunnossa on myös reippaasti rempattavaa ja minustahan on vain jännää saada uusi projekti. Viime päivinä onkin selattu pinterestiä ja tapettimallistoja ahkerasti.

Niinpä siis heti vuoden alkuun lähdetään uutta kohti!

Artikkeli Heipat kaksiolle julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[2020]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070249 2021-01-04T15:54:26Z 2021-01-04T15:54:25Z Vuoden vaihteessa perinteisesti kerään kollaasin menneestä vuodesta. Vuosi sitten ei kukaan arvannutkaan millainen vuodesta 2020 tulee. Tämän vuoden me kaikki muistamme varmasti aina. Päällimmäisenä tietenkin nousee mieleen korona, kotikoulu, eristäytyminen, rajoitukset ja epävarmuus. Omassa elämässä tapahtui samaan aikaan ero, muutto ja paljon muutakin haastavaa joten olihan alkuvuosi hurja. Mutta toisaalta vuoden toinen puolikas toi paljon […]

Artikkeli 2020 julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Vuoden vaihteessa perinteisesti kerään kollaasin menneestä vuodesta. Vuosi sitten ei kukaan arvannutkaan millainen vuodesta 2020 tulee. Tämän vuoden me kaikki muistamme varmasti aina. Päällimmäisenä tietenkin nousee mieleen korona, kotikoulu, eristäytyminen, rajoitukset ja epävarmuus. Omassa elämässä tapahtui samaan aikaan ero, muutto ja paljon muutakin haastavaa joten olihan alkuvuosi hurja.

Mutta toisaalta vuoden toinen puolikas toi paljon hyvääkin. Olemme viihtyneet uudessa kodissa ja uudella alueella loistavasti ja lapset ovat saaneet uusia kavereita. Kesä toi helpotusta koronaan ja reissasin kotimaassa paljon. Näin monia rakkaita ihmisiä. Itkettiin, naurettiin, juhlittiin. Syksy toi tullessaan mielenkiintoisia opintoja, pieniä arjen irtiottoja ja retkiä lähiympäristöön. Lisäksi syksy toi elämään uuden rakkauden ja maailman ihanimman ja rakkaimman siskontytön. Viivan alle jää ehdottomasti plussaa. Hieman jännityksellä jään odottamaan mitä uutta tämä vuosi tuo tullessaan.

Artikkeli 2020 julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Vuosi vaihtui]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070240 2021-01-01T13:38:44Z 2021-01-01T13:38:42Z Hyvää uutta vuotta blogiinkin. Meidän vuosi vaihtui mukavasti. Alkuillasta vietimme aikaa siskoni luona ulkoilun, syönnin ja rakettien merkeissä. Loppuillasta käytiin vielä kotikulmilla ampumassa muutama raketti ja valettiin tinaa. Pikku neitikin jaksoi valvoa vuoden vaihtumisen yli ja aamulla nukuttiin pitkään. Loma on sujunut muutenkin kivasti. Ennen joulua otettiin varaslähtö jouluun ja vietimme pikkujouluja siskon perheen kanssa. […]

Artikkeli Vuosi vaihtui julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Hyvää uutta vuotta blogiinkin. Meidän vuosi vaihtui mukavasti. Alkuillasta vietimme aikaa siskoni luona ulkoilun, syönnin ja rakettien merkeissä. Loppuillasta käytiin vielä kotikulmilla ampumassa muutama raketti ja valettiin tinaa. Pikku neitikin jaksoi valvoa vuoden vaihtumisen yli ja aamulla nukuttiin pitkään.

Loma on sujunut muutenkin kivasti. Ennen joulua otettiin varaslähtö jouluun ja vietimme pikkujouluja siskon perheen kanssa. Lapset viettivät isäjoulua joten halusimme juhlistaa joulua kuitenkin vähän yhdessä. Hyvää ruokaa, saunaa ja muutama pakettikin jo ennakkoon.

Joulu sujui vaihtoehtojouluna -aaton ruokailukin tuli ulkoistettua. Välipäivinä käväisimme vielä Kainuun mökillä mutkan. Harmitti toki kun kaikkia ihmisiä ei voinut nähdä eikä tavallisia asioita tehdä. Ystävääkin nähtiin ulkona turvavälien kera. Mutta pääasia, että nähtiin ♥ Toivottavasti ensi jouluna voidaan jo kokoontua isommin.

Artikkeli Vuosi vaihtui julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Hyvää joulua!]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070237 2020-12-24T07:31:53Z 2020-12-24T07:31:52Z Artikkeli Hyvää joulua! julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Hyvää joulua kaikille!

Artikkeli Hyvää joulua! julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Pikkuhiljaa joulua kohti]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070232 2020-12-16T08:24:52Z 2020-12-16T08:24:51Z Pitkästä aikaa blogissa. Kovin on blogini hiljentynyt ja viime päivinä olen tosissaan miettinyt blogin kohtaloa -onko aika siirtyä syrjään hetkeksi vai pureeko blogikärpänen vielä. No sitä mietin vielä. Nurkan takaa kurkistaa jo joulukin. Kummallisen koronavuoden joulu josta en ole kovin innostunut. Lapsetkin viettävät joulun muualla tänä vuonna joten jouluhössötys on menettänyt siinäkin mielessä merkitystään. Hyvin […]

Artikkeli Pikkuhiljaa joulua kohti julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Pitkästä aikaa blogissa. Kovin on blogini hiljentynyt ja viime päivinä olen tosissaan miettinyt blogin kohtaloa -onko aika siirtyä syrjään hetkeksi vai pureeko blogikärpänen vielä. No sitä mietin vielä.

Nurkan takaa kurkistaa jo joulukin. Kummallisen koronavuoden joulu josta en ole kovin innostunut. Lapsetkin viettävät joulun muualla tänä vuonna joten jouluhössötys on menettänyt siinäkin mielessä merkitystään. Hyvin pienesti ollaan kuitenkin jouluisia juttuja tehty ja joitain valoja viritelty. Omaan huoneeseensa lapset saivat minikuusen. Itsellä ei pyhille mitään suuria suunnitelmia kuulu. Hyvää ruokaa ja rentoa oleilua vain. Tänä vuonna se on hyvä juuri niin.

Artikkeli Pikkuhiljaa joulua kohti julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Lokakuu kuvina]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070222 2020-10-31T12:25:02Z 2020-10-31T12:25:00Z Sinnehän se hävisi lokakuukin. Syksy on hujahtanut hetkessä ohi ja talvi odottelee jo nurkan takana. Muutama talvinen päivä täällä jo olikin mutta nyt jälleen ilma on kovin syksyinen ja harmaa. Lokakuulle on mahtunut paljon töitä -syyslomaa ei ehditty tänä vuonna viettämään, retkeilyä, kummitusjuttuja viikonlopun miniloma Oulussa. Kuvat puhukoon puolestaan.

Artikkeli Lokakuu kuvina julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Sinnehän se hävisi lokakuukin. Syksy on hujahtanut hetkessä ohi ja talvi odottelee jo nurkan takana. Muutama talvinen päivä täällä jo olikin mutta nyt jälleen ilma on kovin syksyinen ja harmaa. Lokakuulle on mahtunut paljon töitä -syyslomaa ei ehditty tänä vuonna viettämään, retkeilyä, kummitusjuttuja viikonlopun miniloma Oulussa. Kuvat puhukoon puolestaan.

Artikkeli Lokakuu kuvina julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0