Mansikkapaikastavasemmalle Kolmekymppisen sisustukseen hurahtaneen äidin tarinoita kaikesta kauniista 2020-01-06T09:24:13Z https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/wp-content/uploads/sites/16/2018/07/cropped-casa-logo-insta-32x32.jpg Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Loppuvuosi kuvina]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070008 2020-01-06T09:24:13Z 2020-01-06T09:24:10Z Näin loppiaisena palaan joululomaan ja huokaisen helpotuksesta -kohta palataan arkeen ja normaaliin rytmiin. Joulun vietin tytön kanssa Kainuun mummolassa ja tyttö sairastui juuri pahimoilleen jouluksi. Kiukkuinen taapero joka valvoo yöt oli herkkua. No korvatulehdushan sieltä sitten löytyi selittämään kiukkua. Raukalla meni vähän joulukin ohi siinä kipeänä. Välipäivinä kävin treffaamassa ystäviä Oulussa. Pitkästä aikaa rakkaita ihmisiä, […]

Artikkeli Loppuvuosi kuvina julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Näin loppiaisena palaan joululomaan ja huokaisen helpotuksesta -kohta palataan arkeen ja normaaliin rytmiin. Joulun vietin tytön kanssa Kainuun mummolassa ja tyttö sairastui juuri pahimoilleen jouluksi. Kiukkuinen taapero joka valvoo yöt oli herkkua. No korvatulehdushan sieltä sitten löytyi selittämään kiukkua. Raukalla meni vähän joulukin ohi siinä kipeänä.

Välipäivinä kävin treffaamassa ystäviä Oulussa. Pitkästä aikaa rakkaita ihmisiä, hyvää ruokaa, vähän shoppailua ja museokierros. Loppuloma meni pitkälti neljän seinän sisällä -ilmassa oli väsymystä ja jälleen sairastelua. Vuosikin vaihtui rauhallisissa merkeissä.

Artikkeli Loppuvuosi kuvina julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Vuosi 2019 kuvin]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069999 2020-01-04T08:29:27Z 2020-01-04T08:26:42Z Keräsin vielä perinteisen kuvakatsauksen menneeseen vuoteen -tällä kertaa instakuvien kautta. Vuosi 2019 alkoi Tallinnassa veljeni juhlissa. Siihen kuului reissuja kotimaassa, Lofootit heinäkuussa, tupaantuliaiset, siskon häät ja tytön päiväkodin aloitus. Aloitinpa myös opiskelun töiden ohessa. Jännityksellä odotan mitä vuosi 2020 tuo tullessaan.

Artikkeli Vuosi 2019 kuvin julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Keräsin vielä perinteisen kuvakatsauksen menneeseen vuoteen -tällä kertaa instakuvien kautta. Vuosi 2019 alkoi Tallinnassa veljeni juhlissa. Siihen kuului reissuja kotimaassa, Lofootit heinäkuussa, tupaantuliaiset, siskon häät ja tytön päiväkodin aloitus. Aloitinpa myös opiskelun töiden ohessa. Jännityksellä odotan mitä vuosi 2020 tuo tullessaan.

Artikkeli Vuosi 2019 kuvin julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Hyvää uutta vuotta!]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069996 2019-12-31T08:29:20Z 2019-12-31T08:29:18Z Vuosikymmen vaihtuu -toivotan kaikkea hyvää tulevalle!

Artikkeli Hyvää uutta vuotta! julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Vuosikymmen vaihtuu -toivotan kaikkea hyvää tulevalle!

Artikkeli Hyvää uutta vuotta! julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Hyvää joulua]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069989 2019-12-23T06:06:20Z 2019-12-23T06:06:18Z Aika toivottaa hyvää joulua kaikille lukijoille!

Artikkeli Hyvää joulua julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Aika toivottaa hyvää joulua kaikille lukijoille!

Artikkeli Hyvää joulua julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Vapise Curly girl! Hiukset sileäksi kotikonstein.]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069979 2019-12-03T13:13:03Z 2019-12-03T12:26:20Z Kyllästyin luonnontaipusan kuontaloni puljaamiseen ja kiharoiden metsästykseen. Myönnän, että sileät ja suorat hiukset ovat enemmän minun juttu. Olin siis aika innoissani kun sain tämän setin lahjaksi. Owow kit on tarkoitettu kotikäyttöön ja haastaa kalliit kampaamojen suoristuskäsittelyt ilman myrkkyjä. Vastaava hoito kampaamossa maksaa jopa 400e. Setti riittää pitkien hiusten käsittelyyn kerran ja minun polkkamittaan kahdesti. Pari […]

Artikkeli Vapise Curly girl! Hiukset sileäksi kotikonstein. julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Kyllästyin luonnontaipusan kuontaloni puljaamiseen ja kiharoiden metsästykseen. Myönnän, että sileät ja suorat hiukset ovat enemmän minun juttu. Olin siis aika innoissani kun sain tämän setin lahjaksi.

Owow kit on tarkoitettu kotikäyttöön ja haastaa kalliit kampaamojen suoristuskäsittelyt ilman myrkkyjä. Vastaava hoito kampaamossa maksaa jopa 400e. Setti riittää pitkien hiusten käsittelyyn kerran ja minun polkkamittaan kahdesti.

Pari viikkoa jemmasin settiä kunnes päätin viimein testata. Oma hius oli taas päässyt huonoon kuntoon ja hapsotti kuivana joka suuntaan. Homma oli aika simppeli. Ensin suoristus-spray kuiviin ja puhtaisiin hiuksiin tuote. Annetaan vaikuttaa tunti ja huuhdellaan. Tämän jälkeen hiusten kuivaus ja suoristusraudalla käsittely. Lopputuloksena suorat ja upeasti kiiltävät hiukset. Pakko oli napata ennen ja jälkeen räpsyt vaikka kiilto ei kuvissa täysin pääse oikeuksiinsa.

Settiin kuuluu myös sulfaaniton shampoo ja hoitoaine. Itse koin, että parhaiten tuloksen huomasi ensimmäisen pesun jälkeen. Ennen karhea ja takkuinen hius selvisi kuin unelma ja rautaa ei tarvittu suoristamiseen. Niin ja se kiilto! Owow lupaa vaikutuksen kestävän 3kk.

Myönnän olevani nyt vähän koukussa! Sain karhean kuontaloni eloon ja jatkuva raudalla muotoilu on historiaa. 3kk päästä tämä on varmaan pakko uusia! Suosittelen muuten kurkkaamaan owow instasta upeita lopputuloksia.

Ja mainittakoon ettei tämä ole maksettu mainos. Kitti on kehitetty lähipiirissäni ja sain sen lahjaksi. Olen itse niin myyty tästä, että pakko oli päästä blogissakin hehkuttamaan. Jos mietit mistä sitä saa niin klikkaa se itsellesi täältä.

Artikkeli Vapise Curly girl! Hiukset sileäksi kotikonstein. julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Kauan odotettu Cape east]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069965 2019-11-30T08:09:46Z 2019-11-30T08:09:43Z Yhteistyössä Cape east Miltä kuulostaisi hemmotteluloma Haaparannalla kahden valtakunnan rajalla? Kylpylä aikuiseen makuun, poreissa skumppaa, tämän jälkeen voisi käväistä hieronnassa tai kasvohoidossa ja nauttia illallista nauttien jokimaisemista. Nyt se on jälleen mahdollista -on tätä odotettukin! Kuulin tästä paikasta muutettuani Tornioon. Harmi vain hotellia oli tuolloin jo suljettu tulipalon takia. Kuinka upeaa olisi ollut, että tällainen […]

Artikkeli Kauan odotettu Cape east julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Yhteistyössä Cape east

Miltä kuulostaisi hemmotteluloma Haaparannalla kahden valtakunnan rajalla? Kylpylä aikuiseen makuun, poreissa skumppaa, tämän jälkeen voisi käväistä hieronnassa tai kasvohoidossa ja nauttia illallista nauttien jokimaisemista. Nyt se on jälleen mahdollista -on tätä odotettukin!

Kuulin tästä paikasta muutettuani Tornioon. Harmi vain hotellia oli tuolloin jo suljettu tulipalon takia. Kuinka upeaa olisi ollut, että tällainen arjen pakopaikka olisi ollut miltei naapurissa! Vuosia odotimme, että Cape east avataan uudestaan. Se päivä koittaa nyt ja uudistunut Cape east aukaisee ovensa 6.12. Me Tornion bloggarit pääsimme tutustumaan paikkaan eilen.

Cape east sijaitsee Haaparannalla Ruotsin itäisimmässä pisteessä. Paikan ehdoton helmi on upea kylpylä josta löytyy poreammeita, ulkoallas, elämyssuihkuja ja paljon muuta. Ja tietenkin maailman suurin sauna! Täällä voit viettää rennosti aikaa hemmotteluhoitoja tehden ja esimerkiksi kuohuviiniä nauttien.

Lisäksi paikallisille tuttu Sf-kliniken aloittaa toimintansa tiloissa. Heiltä voit varata vaikkapa kasvohoidon täydentämään hemmottelulomaasi.

Hotellin keittiö paloi aikoinaan tulipalossa ja keittiö on nyt rakennettu uudelleen. Uusittu ravintola on tyylikäs ja tietenkin ne maisemat! Ravintolatarjonta ei alueellamme ole ollut kovin huikea joten tämä uutuus on todella tervetullut. Lähtee testiin ehdottomasti!

Suunnitelmissa on myös irtiotto hotelliyön merkeissä. Vaikka asummekin aivan kivenheiton päässä paikasta! Cape eastin sivuilla olikin monia hyviä tarjouksia jotka kannattaa kurkata. Upeaa hemmottelua olisi varata ammellinen morsiussviitti jonne pääsimme myös kurkistamaan.

Artikkeli Kauan odotettu Cape east julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Joulutunnelmia sateen keskeltä]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069956 2019-11-21T11:44:19Z 2019-11-21T11:44:17Z Marraskuu on ehdottomasti yksi ankeimmista kuukausista ja juuri nyt antaa taas parastaan pimeyden, vesisateen ja usvan kera. Hetki täällä pohjoisessa ehdittiin nauttia lumisista maisemista mutta kohta lumesta ei taida olla enää tietoakaan. Joulua ei ole tullut juurikaan vielä laitettua mutta koitetaan kaivella fiiliksiä vanhojen kuvien kautta tämän sateen keskellä.

Artikkeli Joulutunnelmia sateen keskeltä julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>

Marraskuu on ehdottomasti yksi ankeimmista kuukausista ja juuri nyt antaa taas parastaan pimeyden, vesisateen ja usvan kera. Hetki täällä pohjoisessa ehdittiin nauttia lumisista maisemista mutta kohta lumesta ei taida olla enää tietoakaan. Joulua ei ole tullut juurikaan vielä laitettua mutta koitetaan kaivella fiiliksiä vanhojen kuvien kautta tämän sateen keskellä.

Artikkeli Joulutunnelmia sateen keskeltä julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Hyvää viikonloppua!]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069938 2019-11-08T11:32:08Z 2019-11-08T11:32:06Z Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille. Oma viikonloppu sujuu mm. pikkujouluissa. Jouluvaloja olen myös alkanut pikkuhiljaa kaivelemaan kaappien kätköistä ja osan laittanen esille viikonlopun aikana. Viime viikonloppu sujui Helsingissä ihan itsekseen akkuja ladaten. Kävin kiertelemässä kansallismuseossa, treffasin veljeäni, stand up keikalla ja nukuin ja söin hyvin -mitäs muuta sitä tarvitaankaan!

Artikkeli Hyvää viikonloppua! julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille. Oma viikonloppu sujuu mm. pikkujouluissa. Jouluvaloja olen myös alkanut pikkuhiljaa kaivelemaan kaappien kätköistä ja osan laittanen esille viikonlopun aikana. Viime viikonloppu sujui Helsingissä ihan itsekseen akkuja ladaten. Kävin kiertelemässä kansallismuseossa, treffasin veljeäni, stand up keikalla ja nukuin ja söin hyvin -mitäs muuta sitä tarvitaankaan!

Artikkeli Hyvää viikonloppua! julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Tytön huone]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069931 2019-10-29T07:17:16Z 2019-10-29T07:17:13Z Aiemmin kurkattiin pojan huoneeseen joten tehdään pikku vilkaisu nyt tytönkin huoneeseen jossa myös järjestys vaihtui. Sänky vaihtoi paikkaa ja sängyn tilalle ostettiin Ikean Ivar kaappi leluille.

Artikkeli Tytön huone julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Aiemmin kurkattiin pojan huoneeseen joten tehdään pikku vilkaisu nyt tytönkin huoneeseen jossa myös järjestys vaihtui. Sänky vaihtoi paikkaa ja sängyn tilalle ostettiin Ikean Ivar kaappi leluille.

Artikkeli Tytön huone julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Työpiste]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069924 2019-10-28T14:34:26Z 2019-10-28T14:34:24Z Työpiste tuntuu vaihtavan paikkaa muutaman kuukauden välein. Meillä on talon takaosassa vierashuone ja sen yhteydessä pieni erillinen tila. Työpöytä on matkannut huoneesta toiseen etsien paikkaansa. Nyt se päätyi jälleen tuohon pieneen lisätilaan joka toimi aiemmin ns. lukunurkkauksena. Katsotaan kauanko pöytä tässä pysyy vai vaihtaako se kohta jälleen paikkaa.

Artikkeli Työpiste julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Työpiste tuntuu vaihtavan paikkaa muutaman kuukauden välein. Meillä on talon takaosassa vierashuone ja sen yhteydessä pieni erillinen tila. Työpöytä on matkannut huoneesta toiseen etsien paikkaansa. Nyt se päätyi jälleen tuohon pieneen lisätilaan joka toimi aiemmin ns. lukunurkkauksena. Katsotaan kauanko pöytä tässä pysyy vai vaihtaako se kohta jälleen paikkaa.

Artikkeli Työpiste julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0