Mansikkapaikastavasemmalle Kolmekymppisen sisustukseen hurahtaneen äidin tarinoita kaikesta kauniista 2020-03-20T11:27:45Z https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/wp-content/uploads/sites/16/2018/07/cropped-casa-logo-insta-32x32.jpg Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Hieman sisustamista]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070098 2020-03-20T11:27:45Z 2020-03-20T11:27:42Z Näin kotona ollessa tulee taas kotiakin mietittyä. Olen jopa haaveillut maalausurakasta. Toistaiseksi kuitenkin vain pieniä muutoksia kuten olohuoneessa -ruokailutilan hylly päätyi nyt paikkaa johon sen alunperin suunnittelin. Pieni muutos mutta tilassa on taas hieman eri fiilis.

Artikkeli Hieman sisustamista julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Näin kotona ollessa tulee taas kotiakin mietittyä. Olen jopa haaveillut maalausurakasta. Toistaiseksi kuitenkin vain pieniä muutoksia kuten olohuoneessa -ruokailutilan hylly päätyi nyt paikkaa johon sen alunperin suunnittelin. Pieni muutos mutta tilassa on taas hieman eri fiilis.

Artikkeli Hieman sisustamista julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Kaiken keskellä]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070091 2020-03-18T11:06:55Z 2020-03-18T11:06:52Z Koronan lisäksi ei juuri muuta tuuteista tule. Eikä tämä postaus ole sen suhteen poikkeus. Varmasti meidän kaikkien elämä on toistaiseksi muuttunut ja asia pyörii mielessä. Meillä ollaan eletty hiljaiseloa jo viime viikosta asti kun koulusta tuli soitto -koulu suljetaan välittömästi ja lapsi on lähetetty kotiin. Siinä sitten mahdollisimman nopeasti kotiin katsomaan mikä on tilanne. Kouluhommia […]

Artikkeli Kaiken keskellä julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Koronan lisäksi ei juuri muuta tuuteista tule. Eikä tämä postaus ole sen suhteen poikkeus. Varmasti meidän kaikkien elämä on toistaiseksi muuttunut ja asia pyörii mielessä. Meillä ollaan eletty hiljaiseloa jo viime viikosta asti kun koulusta tuli soitto -koulu suljetaan välittömästi ja lapsi on lähetetty kotiin. Siinä sitten mahdollisimman nopeasti kotiin katsomaan mikä on tilanne. Kouluhommia on tehty siis etänä. Itse olen toistaiseksi etätyössä ja toivottavasti pysynkin sillä kuulun koronan suhteen riskiryhmään. Eilisestä asti ollaan alettu vetää tosissaan kotikoulua. Tyttö jäi myös kotiin ja onhan se oma hommansa pyörittää omat työt, koulu ja taapero. Tilanteilta ei ole vältytty! Useampi reissu peruuntui ja koko elämä on nyt kotona minun ja lasten osalta. Vain pakolliset kauppakäynnit hoidetaan. Ollaan koitettu kehitellä tekemistä ettei ihan seota tylsyyteen. Perinteiset leipomiset, piirtämiset ja pelaamiset. Ja onneksi ulos pääsee!

Mites muiden arki sujuu nyt?

Artikkeli Kaiken keskellä julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Muutama muisto lomalta]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070082 2020-03-14T07:02:47Z 2020-03-14T07:02:44Z Hiihtoloma meni ja tuli. Suurin osa meni kipeänä. Onneksi edes viikonlopun suunnitelmat toteutuivat. Juhlimme Kainuussa suvun kesken mummoni pyöreitä vuosia. Muutaman kuvan ehdin tohinoissa ottaa. Tänään olisi suunnattu uudestaan Kainuuseen -suunnitelmissa oli naisten viikonloppu mökillä saunoen ja poreissa lilluen. Noh sehän peruuntui kiitos koronan. Tämä viikonloppu sujuu siis kotosalla tilannetta seuraten. Monta muutakin menoa on […]

Artikkeli Muutama muisto lomalta julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Hiihtoloma meni ja tuli. Suurin osa meni kipeänä. Onneksi edes viikonlopun suunnitelmat toteutuivat. Juhlimme Kainuussa suvun kesken mummoni pyöreitä vuosia. Muutaman kuvan ehdin tohinoissa ottaa. Tänään olisi suunnattu uudestaan Kainuuseen -suunnitelmissa oli naisten viikonloppu mökillä saunoen ja poreissa lilluen. Noh sehän peruuntui kiitos koronan. Tämä viikonloppu sujuu siis kotosalla tilannetta seuraten. Monta muutakin menoa on uhassa peruuntua mutta se taitaa olla todellisuus nyt kaikilla. Päivä kerrallaan eteenpäin.

Artikkeli Muutama muisto lomalta julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Toipilaat]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070075 2020-02-29T10:58:44Z 2020-02-29T10:58:42Z Meillä on mennyt viimeiset pari viikkoa täällä erinnäisisistä asioista ja sairauksista toipumiseen. Edelleenkin talossa jyllää ärhäkkä vatsatauti. Pohjoisen lomaviikko alkoi ja loman alkuun oli kivoja suunnitelmia esim. kylpylää ja ystävien vierailua. Kaikki suunnitelmat kariutuivat nyt sairastelun takia. Harmittaa vietävästi ja voin sanoa, että juuri tähän olisi mukavia asioita tarvittu tasapainottamaan kaikkea muuta. Mutta minkäs teet. […]

Artikkeli Toipilaat julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Meillä on mennyt viimeiset pari viikkoa täällä erinnäisisistä asioista ja sairauksista toipumiseen. Edelleenkin talossa jyllää ärhäkkä vatsatauti. Pohjoisen lomaviikko alkoi ja loman alkuun oli kivoja suunnitelmia esim. kylpylää ja ystävien vierailua. Kaikki suunnitelmat kariutuivat nyt sairastelun takia. Harmittaa vietävästi ja voin sanoa, että juuri tähän olisi mukavia asioita tarvittu tasapainottamaan kaikkea muuta. Mutta minkäs teet. Nyt sairastetaan ja koitetaan toipua. Katsotaan lastenohjelmia ja lohdutellaan kipeää taaperoa.

Kuvitus kuvina viikko sitten napattua kuvia -onneksi välillä vähän parempia valoisia päiviä jolloin pääsee kuvaamaan.

Artikkeli Toipilaat julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Kahvit toisella puolen rajaa]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070066 2020-02-18T07:57:03Z 2020-02-18T07:57:00Z Rajan vieressä asumisessa on omat etunsa -täällä sujuvasti pyöritään molemmin puolin rajaa ja monesti se mitä ei Suomesta löydy löytyy Ruotsin puolelta ja toisinpäin. Yksi lempparini rajan toisella puolella on Taavolagården joka on vilahtanut blogissani ennenkin. Tornion puolelta ei löydy näin viihtyisää kahvilaa. Kahvilan yhteydessä toimii myös pieni sisustusliike ja kirpputori -aikaa saa siis täällä […]

Artikkeli Kahvit toisella puolen rajaa julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Rajan vieressä asumisessa on omat etunsa -täällä sujuvasti pyöritään molemmin puolin rajaa ja monesti se mitä ei Suomesta löydy löytyy Ruotsin puolelta ja toisinpäin. Yksi lempparini rajan toisella puolella on Taavolagården joka on vilahtanut blogissani ennenkin. Tornion puolelta ei löydy näin viihtyisää kahvilaa. Kahvilan yhteydessä toimii myös pieni sisustusliike ja kirpputori -aikaa saa siis täällä kulumaan. Ystävänpäivänä tapasimme rakkaan ystävän kanssa Taavolan kakkukahvien ja sisustusuutuuksien parissa -siinä pari tuntia hujahti taas siivillä!

Artikkeli Kahvit toisella puolen rajaa julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Ystävänpäivänä]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070063 2020-02-14T05:44:11Z 2020-02-14T05:44:09Z Artikkeli Ystävänpäivänä julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Hyvää Ystävänpäivää!

Artikkeli Ystävänpäivänä julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Hulluna museoihin]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070049 2020-02-04T08:43:37Z 2020-02-04T08:43:35Z Arktikum kierroksen jälkeen ynnäillin vuoden museosaldoa. Vajaan vuoden saldo taitaa olla kymmenen eri museota (joissakin näissä tuli vierailtua useamminkin) ja kaksi linnaa. Suurin osa tuli koluttua läpi kesällä. Käytyä tuli mm. lofooteilla viikinkimuseossa ja mielenkiintoisessa norjalaisessa pienessä sotamuseossa. Lapsia ihastutti Hämeen linna ja vankilamuseo.

Artikkeli Hulluna museoihin julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Arktikum kierroksen jälkeen ynnäillin vuoden museosaldoa. Vajaan vuoden saldo taitaa olla kymmenen eri museota (joissakin näissä tuli vierailtua useamminkin) ja kaksi linnaa. Suurin osa tuli koluttua läpi kesällä. Käytyä tuli mm. lofooteilla viikinkimuseossa ja mielenkiintoisessa norjalaisessa pienessä sotamuseossa. Lapsia ihastutti Hämeen linna ja vankilamuseo.

Artikkeli Hulluna museoihin julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Arktikum]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070033 2020-01-31T12:36:09Z 2020-01-31T12:36:06Z Tänään oli tehokas aamu. Olen ehtinyt käydä Rovaniemellä ja takaisin. Kävin Rovaniemellä opintojen tiimoilta Arktikumissa joka jaksaa aina minua ihastuttaa.

Artikkeli Arktikum julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Tänään oli tehokas aamu. Olen ehtinyt käydä Rovaniemellä ja takaisin. Kävin Rovaniemellä opintojen tiimoilta Arktikumissa joka jaksaa aina minua ihastuttaa.

Artikkeli Arktikum julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Kohti valoa]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070024 2020-01-28T10:45:34Z 2020-01-28T10:45:31Z Tammikuu alkaa olla lopuillaan. Itselle tämä on aina jonkilainen käännekohta vuodessa. Takana on pitkä pimeä vuodenaika ja helmikuulle käännyttäessä alkaa valon määrän muuttuminen tosissaan tuntumaan. Tervetuloa vain valo ja helmikuu!

Artikkeli Kohti valoa julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Tammikuu alkaa olla lopuillaan. Itselle tämä on aina jonkilainen käännekohta vuodessa. Takana on pitkä pimeä vuodenaika ja helmikuulle käännyttäessä alkaa valon määrän muuttuminen tosissaan tuntumaan. Tervetuloa vain valo ja helmikuu!

Artikkeli Kohti valoa julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Kuistin nurkassa]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501070017 2020-01-19T09:29:14Z 2020-01-19T09:29:12Z Kuisti on harvoin kuvattu paikka. Johtunee siitä, että tila on edelleen vähän kesken -kuten moni muukin huone. Tämäkin tila etsii vielä vähän käyttötarkoitustaan. Nappasin yksi päivä kuitenkin muutaman kuvan tästä nurkkauksesta. Tällainen lukunurkkaus jossa toki koskaan ei ehdi istuskelemaan. Mutta lapset kasvavat ja ajat muuttuvat -ehkäpä joskus ehdin linnottautumaan tänne kirjan kanssa ja fiilistelemään.

Artikkeli Kuistin nurkassa julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Kuisti on harvoin kuvattu paikka. Johtunee siitä, että tila on edelleen vähän kesken -kuten moni muukin huone. Tämäkin tila etsii vielä vähän käyttötarkoitustaan. Nappasin yksi päivä kuitenkin muutaman kuvan tästä nurkkauksesta. Tällainen lukunurkkaus jossa toki koskaan ei ehdi istuskelemaan. Mutta lapset kasvavat ja ajat muuttuvat -ehkäpä joskus ehdin linnottautumaan tänne kirjan kanssa ja fiilistelemään.

Artikkeli Kuistin nurkassa julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0