Mansikkapaikastavasemmalle Kolmekymppisen sisustukseen hurahtaneen äidin tarinoita kaikesta kauniista 2019-11-08T11:32:08Z https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/feed/atom/ WordPress https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/wp-content/uploads/sites/16/2018/07/cropped-casa-logo-insta-32x32.jpg Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Hyvää viikonloppua!]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069938 2019-11-08T11:32:08Z 2019-11-08T11:32:06Z Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille. Oma viikonloppu sujuu mm. pikkujouluissa. Jouluvaloja olen myös alkanut pikkuhiljaa kaivelemaan kaappien kätköistä ja osan laittanen esille viikonlopun aikana. Viime viikonloppu sujui Helsingissä ihan itsekseen akkuja ladaten. Kävin kiertelemässä kansallismuseossa, treffasin veljeäni, stand up keikalla ja nukuin ja söin hyvin -mitäs muuta sitä tarvitaankaan!

Artikkeli Hyvää viikonloppua! julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille. Oma viikonloppu sujuu mm. pikkujouluissa. Jouluvaloja olen myös alkanut pikkuhiljaa kaivelemaan kaappien kätköistä ja osan laittanen esille viikonlopun aikana. Viime viikonloppu sujui Helsingissä ihan itsekseen akkuja ladaten. Kävin kiertelemässä kansallismuseossa, treffasin veljeäni, stand up keikalla ja nukuin ja söin hyvin -mitäs muuta sitä tarvitaankaan!

Artikkeli Hyvää viikonloppua! julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Tytön huone]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069931 2019-10-29T07:17:16Z 2019-10-29T07:17:13Z Aiemmin kurkattiin pojan huoneeseen joten tehdään pikku vilkaisu nyt tytönkin huoneeseen jossa myös järjestys vaihtui. Sänky vaihtoi paikkaa ja sängyn tilalle ostettiin Ikean Ivar kaappi leluille.

Artikkeli Tytön huone julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Aiemmin kurkattiin pojan huoneeseen joten tehdään pikku vilkaisu nyt tytönkin huoneeseen jossa myös järjestys vaihtui. Sänky vaihtoi paikkaa ja sängyn tilalle ostettiin Ikean Ivar kaappi leluille.

Artikkeli Tytön huone julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Työpiste]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069924 2019-10-28T14:34:26Z 2019-10-28T14:34:24Z Työpiste tuntuu vaihtavan paikkaa muutaman kuukauden välein. Meillä on talon takaosassa vierashuone ja sen yhteydessä pieni erillinen tila. Työpöytä on matkannut huoneesta toiseen etsien paikkaansa. Nyt se päätyi jälleen tuohon pieneen lisätilaan joka toimi aiemmin ns. lukunurkkauksena. Katsotaan kauanko pöytä tässä pysyy vai vaihtaako se kohta jälleen paikkaa.

Artikkeli Työpiste julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Työpiste tuntuu vaihtavan paikkaa muutaman kuukauden välein. Meillä on talon takaosassa vierashuone ja sen yhteydessä pieni erillinen tila. Työpöytä on matkannut huoneesta toiseen etsien paikkaansa. Nyt se päätyi jälleen tuohon pieneen lisätilaan joka toimi aiemmin ns. lukunurkkauksena. Katsotaan kauanko pöytä tässä pysyy vai vaihtaako se kohta jälleen paikkaa.

Artikkeli Työpiste julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Pojan huone]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069916 2019-10-27T13:04:06Z 2019-10-27T13:01:37Z Pojan huone vaihtoi tässä taannoin järjestystä ja poitsun ollessa reissussa siivoilin ja nappasin muutaman kuvan nykyisestä järjestyksestä. Näin tila toimii nyt mielestäni paremmin vaikkakin edelleen jotenkin keskeneräinen huone on. Tässä kuitenkin muutama kuva.

Artikkeli Pojan huone julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Pojan huone vaihtoi tässä taannoin järjestystä ja poitsun ollessa reissussa siivoilin ja nappasin muutaman kuvan nykyisestä järjestyksestä. Näin tila toimii nyt mielestäni paremmin vaikkakin edelleen jotenkin keskeneräinen huone on. Tässä kuitenkin muutama kuva.

Artikkeli Pojan huone julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Viikonloppu Kajaanissa]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069905 2019-10-16T11:02:42Z 2019-10-16T11:01:08Z Treffasimme opiskelukavereiden kanssa pitkästä aikaa. Meillä yleensä ehtii vierähtää useampi vuosi näkemättä ja nyt viimein saimme aikaiseksi nähdä. Hetken puljasimme missä nähdään -minne kaikkien olisi suht helppo päästä. Täältä pohjoisesta toki joka paikkaan on pitkä matka. Päädyimme lopulta vanhaan kotikaupunkiini Kajaaniin. En ole Kajaanissa vuosiin viettänyt aikaa useampia päiviä joten olihan se nostalgista. Tarkoitus oli […]

Artikkeli Viikonloppu Kajaanissa julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Treffasimme opiskelukavereiden kanssa pitkästä aikaa. Meillä yleensä ehtii vierähtää useampi vuosi näkemättä ja nyt viimein saimme aikaiseksi nähdä. Hetken puljasimme missä nähdään -minne kaikkien olisi suht helppo päästä. Täältä pohjoisesta toki joka paikkaan on pitkä matka. Päädyimme lopulta vanhaan kotikaupunkiini Kajaaniin. En ole Kajaanissa vuosiin viettänyt aikaa useampia päiviä joten olihan se nostalgista.

Tarkoitus oli vain rentoutua ja päästä pitkästä aikaa vaihtamaan kuulumisia. Siinä se sujuikin mukavasti viikonloppu saunoen, lenkkeilen, syöden hyvin ja höpöttäen. Uusiksi tämä taas joskus!

Artikkeli Viikonloppu Kajaanissa julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Siivouspäivän jälkeen]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069897 2019-09-30T11:12:50Z 2019-09-30T11:12:50Z Nopeamman elämänrytmin huomaa meillä kodista heti. Rakastan puhdasta kotia ja siivoan yleensä päivittäin vaikka se ei lempipuuhaani ole. Sotkussa vain aivonikin ovat sotkussa ja kaipaankin järjestystä ympärilleni. Nyt koti vain on jäänyt vähemmälle huomiolle ja tilanne piti korjata viikonloppuna perinteisellä siivouspäivällä. Sellaista meillä ei yleensä ole koska ylläpidän siisteyttä päivittäin -tarvetta koko päivän puunaukselle ei […]

Artikkeli Siivouspäivän jälkeen julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Nopeamman elämänrytmin huomaa meillä kodista heti. Rakastan puhdasta kotia ja siivoan yleensä päivittäin vaikka se ei lempipuuhaani ole. Sotkussa vain aivonikin ovat sotkussa ja kaipaankin järjestystä ympärilleni. Nyt koti vain on jäänyt vähemmälle huomiolle ja tilanne piti korjata viikonloppuna perinteisellä siivouspäivällä. Sellaista meillä ei yleensä ole koska ylläpidän siisteyttä päivittäin -tarvetta koko päivän puunaukselle ei jää vaan hommat on jaettu pitkin viikkoa. Nyt kuitenkin nautitaan viikonlopun uurastuksen jälkeen puhtaasta kodista.

Olohuone

Artikkeli Siivouspäivän jälkeen julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Syksy vie mennessään]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069889 2019-09-28T07:16:37Z 2019-09-28T07:16:37Z Heipähei pitkästä aikaa! Näin siinä on taas käynyt -syksy on vienyt mennessään. Aktiviteettia on riittänyt kun työt ovat alkaneet ja perheessä pyörii uudet harrastukset. Välissä on vietetty parin päivän hotelliloma Oulussa ja seuraavaksi odotellaan syyslomaa. Viikot vain vilisevät silmissä! Nyt kuitenkin tällaiset pikamoit ja muutama kuvamuisto menneiltä viikoilta.

Artikkeli Syksy vie mennessään julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Heipähei pitkästä aikaa! Näin siinä on taas käynyt -syksy on vienyt mennessään. Aktiviteettia on riittänyt kun työt ovat alkaneet ja perheessä pyörii uudet harrastukset. Välissä on vietetty parin päivän hotelliloma Oulussa ja seuraavaksi odotellaan syyslomaa. Viikot vain vilisevät silmissä! Nyt kuitenkin tällaiset pikamoit ja muutama kuvamuisto menneiltä viikoilta.

Artikkeli Syksy vie mennessään julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Makuuhuone]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069879 2019-09-05T15:54:24Z 2019-09-05T06:50:42Z Makuuhuone on  jäänyt hieman unholaan. Sateisena päivänä nappasin pitkästä aikaa muutaman kuvan makkarista. Paljon täällä ei ole mikään muuttunut -kesällä ulkona majailleen viherkasvin toin tänne. Vielä osa makkarista on orvon näköistä ja olen arponut mitä huone kaipaa -vielä en ole sitä keksinyt mutta ehkä se tulee ajan kanssa.    

Artikkeli Makuuhuone julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Makuuhuone on  jäänyt hieman unholaan. Sateisena päivänä nappasin pitkästä aikaa muutaman kuvan makkarista. Paljon täällä ei ole mikään muuttunut -kesällä ulkona majailleen viherkasvin toin tänne. Vielä osa makkarista on orvon näköistä ja olen arponut mitä huone kaipaa -vielä en ole sitä keksinyt mutta ehkä se tulee ajan kanssa.

 

 

Artikkeli Makuuhuone julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Venetsialaiset ja syksy saapuu]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069869 2019-09-02T16:06:13Z 2019-09-02T16:06:13Z Elokuu vaihtui syyskuuhun ja meillä juhlistettiin tuolloin yhdistettyjä venetsialaisia ja miehen syntymäpäiviä. Tällä kertaa katoin  tarjoilut takapihan kuistille -kuisti pääsi ensimmäistä kertaa johonkin oikeaan käyttöön. Hieman unohdettu tila tämä onkin ollut. Venetsilaisia vietimme myös viime vuonna pienimuotoisesti. Postauksen voi lukea täältä. Ihanasti sattui lämmin viikonloppu juhlille ja ulkonakin pystyi istuskelemaan -kesän viimeinen viikonloppu. Juhlien jälkeen […]

Artikkeli Venetsialaiset ja syksy saapuu julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Elokuu vaihtui syyskuuhun ja meillä juhlistettiin tuolloin yhdistettyjä venetsialaisia ja miehen syntymäpäiviä. Tällä kertaa katoin  tarjoilut takapihan kuistille -kuisti pääsi ensimmäistä kertaa johonkin oikeaan käyttöön. Hieman unohdettu tila tämä onkin ollut. Venetsilaisia vietimme myös viime vuonna pienimuotoisesti. Postauksen voi lukea täältä. Ihanasti sattui lämmin viikonloppu juhlille ja ulkonakin pystyi istuskelemaan -kesän viimeinen viikonloppu. Juhlien jälkeen näin sadepäivänä tuntuu, että syksy on tosiaan alkanut.

Artikkeli Venetsialaiset ja syksy saapuu julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
0
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle <![CDATA[Kesän muistoja]]> https://mansikkapaikastavasemmalle.casablogit.fi/?p=1501069850 2019-08-25T11:36:22Z 2019-08-25T11:32:26Z Pakko se on myöntää, että syksy saapuu. Arkeakin on eletty jo tovi. Ensi viikonloppuna juhlimme miehen syntymäpäiviä ja kesän päättymistä. Sitä ennen palaan vielä muistoissa kesään joka oli erittäin onnistunut! Menneenä kesänä reissattiin paljon ja se jos mikä on minulle lomaa. Välillä ehdittiin käydä pesemässä pyykkiä ja mentiin taas. Toukokuun lopussa käytiin Helsingissä, kesäkuussa Kainuussa […]

Artikkeli Kesän muistoja julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
Pakko se on myöntää, että syksy saapuu. Arkeakin on eletty jo tovi. Ensi viikonloppuna juhlimme miehen syntymäpäiviä ja kesän päättymistä. Sitä ennen palaan vielä muistoissa kesään joka oli erittäin onnistunut! Menneenä kesänä reissattiin paljon ja se jos mikä on minulle lomaa. Välillä ehdittiin käydä pesemässä pyykkiä ja mentiin taas. Toukokuun lopussa käytiin Helsingissä, kesäkuussa Kainuussa ja sitten koitti Himos loma josta ajelimme pitkin ja poikin eteläisempää Suomea. Muutamaan otteeseen olin lasten tai vain esikoisen kanssa Oulussa ja heinäkuun kruunasi Lofootit. Juhlia riitti myös. H täytti 2-vuotta, siskoni 30. Sisko valmistui, vietimme hänen polttareitaan ja lopulta elokuussa tanssittiin häitä. Tiivistettynä kesä oli yhtä juhlaa ja reissua. Paljon paremmaksi on hankala pistää!

 

Artikkeli Kesän muistoja julkaistiin ensimmäisen kerran Mansikkapaikastavasemmalle.

]]>
2