Phuket

Malesian jälkeen seuraava kohteemme oli Thaimaa ja Patong beach. 

IMG_2832.JPG

Aamulla kuvaaminen oli melko mahdotonta..kameran linssi oli huurussa samantien…
IMG_2843.JPG
IMG_2849.JPG
Hotelliksi valikoitui Club Bamboo. Nappivalinta -viimein.
IMG_2879.JPGIMG_2897.JPG
IMG_2863.JPG
Phuketin loman katkaisi sitten ikävästi tämä:
IMG_2894.JPG
Josta seurasi tämä:
IMG_2902.JPG
Eli siis ruokamyrkytys jonka seurauksena minut tuotiin sairaalaan. Sairaalassa letkun jatkoksi ja päälle antibioottikuuri. Seuraavana päivänä olin onneksi jo paremmassa kunnossa ja pääsimme jatkamaan matkaamme kohti Krabia. Aikamoinen kokemushan tuo sairaalareissu oli -ei sille oikeastaan voinut kuin nauraa. Mikä tuuri! Sairaala oli kyllä äärettömän hieno ja minulla oli käytössä melkoinen lukaali -kaksi huonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Naurettiin, että minun huoneeni oli paljon hienompi kuin hotelli jossa kaverini kävi yöpymässä vielä yhden yön sillä välin kun olin saairaalassa.
IMG_2906.JPG
Ja sitten matka jatkui tosiaan Krabille josta myöhemmin lisää.
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *