Pienet aleostokset

Hyvin vaatimattomasti lähti tämän vuoden alennusmyynnit osaltani käyntiin. En eilen edes haaveillut keskustaan menosta vaan suuntasin lähellä olevaan kauppakeskukseen. Jo sen ruuhka oli tarpeeksi. Kummoisia ei mukaan tarttunut -osittain johtunee siitä, ettei ”normivaatteita” enää suuremmin tule hankittua ja mammavaatteiden alet olivat aika suppeat. Pari pientä juttua nappasin kuitenkin mukaan.
IMG_1077.JPG

IMG_1074.JPG
IMG_1079.JPG

IMG_1081.JPG
KappAhl:ista bongasin jo ennen joulua tuon meikkilaukun ja päätin, että jos se vielä aleihin tulee niin kotiutan sen. No siellähän se nökötti odottamassa minua. Noista minituotteista en suuremmin ollut kiinnostunut -ihastuin vain tuohon söpöön meikkipussiin. Lähemmin tutustuttuani tuotteetkin ovat kyllä hauskat -kivan näköiset ja hyvän tuoksuiset. Lisäksi Seppälästä kuivashamppoo ostoksien yhteydessä kotiutin yhdet alekorvikset. Ajattelin, että tuollaiset isot korvikset sopisivat hyvin uutenavuonna polkkani seuraksi.
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *