Lastenhuoneen värimaailma

baby-foot.jpg
Lastenhuone alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan päässäni. Värimaailma noudattelee asunnon värimaailmaa: ruskeaa ja valkoista. Lisäksi tehosteväriksi huoneeseen valikoitui vaaleansininen. Turkoosi viehätti omaa silmääni mutta valitettavasti turkoosien sisustustuotteiden löytyminen osoittautui liian hankalaksi. 
vauva.jpg

Tarkoitus on vaihtaa huoneen vähän violettiin vivahtava ruskea vaaleanruskeaksi. Kalusteet tulevat olemaan valkoisia ja vaaleansinistä löytyy tekstiileistä ja koriste-esineistä.

2ba78daac513.jpg
vauvanhuone.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Lastenhuoneen värimaailma

  1. Vasta hiljan löysin blogiisi, ja lisäsin sen heti blogilistan suosikkeihini! Kauniita kuvia, todella ihana on tuosta lastenhuoneestakin tulossa:) <br /><br />Meillä tuo lastenhuone on vielä varastona, jospa siitä tyhjenisi ja järjestyisi pikkuhiljaa, ainakin kunnes neiti alkaa enempi leikkiä itsekseenkin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *