Lomille!

12790192961087_large.jpg?1296944324
Hieman väsynyt mamma täällä hei! Vaikka raskaanaolo kuinka ihanaa onkin niin kyllähän tämä tässä vaiheessa alkaa jo voimille käydä. Työpäivän päätteeksi on tällä viikollakin nukuttu päikkäreitä ja makoiltu sohvalla. Hirveästi muuhun ei enää kroppa suostu vaikka mieli kaipaisikin vähän enemmän aktiviteettia. Mutta onneksi enää tämä päivä ja sitten pääsenkin viettämään talvilomaa. Jospa energiaa riittäisi sitten muuhunkin -kuten tähän blogiin. Lomalla saadaan myös monta mieluisaa vierasta -mukava loma siis tiedossa.
tumblr_lh3ezgwSDm1qfxx8t_large.jpg?12991
tumblr_lg7j4kmZTW1qzzefvo1_500_large.jpg
tumblr_lg5gbdU0g61qaw1c9o1_500_large.png
tumblr_lfgp0zQ7zN1qfco4do1_400_large.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

5 kommenttia “Lomille!

  1. Heippa! <br /><br />Nyt on kyllä pakko udella, että mitä opiskelet? Ja ilmeisesti teet myös töitä? Jonkin aikaa olen blogiasi lukenut, mutta tämä asia on jäänyt epäselväksi :)<br /><br />Kiitokset mukavasta ja usein päivittyvästä blogistasi 😀 Sekä onnellista loppuodotusta.

  2. Nanna: Kiitos<br />Sinisilmä: :)<br />S: Kiitoksia.<br />Iida: No siihen, että asia on jäänyt epäselväksi on hyvä syynsä 😀 En nimittäin täällä halua alastani puhua. Jaan senverran paljon elämääni blogissa, että olen päättänyt tuon työpuolen jättää "salaisuudeksi". Sen verran kuitenkin voin sanoa, että tosiaan yliopistossa opiskelen ja toista vuotta alani töitä teen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *