Uusia juttuja kotiin

Näpyttelin tuossa eilen  tilauksen Jotexille. Tilaukseen lähtivät verhot olohuoneeseen -yli vuosihan tässä on ilman verhoja jo oltukin! Ensinhän päätin ettei olohuoneeseen verhoja tule. Mielessäni näin pitkät verhot jotka ruttaantuvat sohvan taakse. Vuosi tosiaan verhottomuutta kesti kunnes totesin, että haluan olohuoneeseen vaaleat rullakappaverhot. Viimein nämä raidalliset versiot valikoituivat meidän verhoiksi:

verhot1.jpg

Lisäksi olen kaipaillut tuulikaappiin mattoa. Tähtikuvio miellyttää silmää mutta sopivaa ei ole sattunut kohdalle. Askossa myytiin tähtikuvioista kynnysmattoa mutta se ei oikein sopinut sisäkäyttöön materiaalinsa puolesta -sääli. Jotexilta löytyi sitten muutamassa eri sävyssä tähtimattoa. En oikein osannut päättää kahden värin väliltä joten tilasin molemmat. Kahden euron hintaan noita nyt kehtaa tilatakkin!
83-2243.jpg
83-2244.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Uusia juttuja kotiin

  1. Tykkään kyllä tosi paljosn sisustusmaustasi!…kirjoitetaankohan se edes noin=) mä täällä pähkäilen meidän huonekaluja ja tekstiilejä..vielä ei voi oikein mitään laitella ku on niin paljon pölyä. En malta odottaa että tästä tulee ihan oikea koti koti=)

  2. Keke: Ihana päästä kyllä näkemään kuvia sitten valmiista kodista. Nyt jo vaikuttaa tosi kivalta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *