Täti

Äidiksituloa odotellaan vielä hetki mutta odotusaikaankin mahtui suuri tapahtuma -minusta tuli tänään täti kahdelle pienelle ihmisen alulle. Hurjaa! Sääli, että pienokaiset ovat toisella puolen Suomea ja oman tilani takia ensinäkeminen siirtynee hamaan tulevaisuuteen. Sitä odotellessa.

newborn_baby_twins_photo.jpg
kuva lainattu
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

12 kommenttia “Täti

  1. Onnea! Minusta tuli täti pari kuukautta sitten ja voi sitä onnea! Ja itsehän olen kaksospoikien onnellinen äiti, joten kirjoitus liippaa läheltä omia tuntemuksia :)<br />Mukavaa viikkoa sinulle! Aivan ihania oli taas ne pääsiäiskuvatkin, mutta kun ei meinaa ehtiä mihinkään kommentoimaan vaikka mieli tekisi!

  2. paljon onnea tädille :)). voi höh, oon käyny jo neljässä s-marketissa eikä missään niitä vaaleanpunaisia munia!! 😀

  3. Onnea! Itse odottelen tädiksi tulemista heinäkuussa. En malttaisi odottaa 🙂

  4. Oikein paljon onnea tädille! Mun mielestä on ihanaa, kun lapsilla on samanikäisiä serkkuja, vaikka välimatkaa olisikin. Leikit sujuu sitten tosi hyvin, kun nähdään :)<br />S, mä näin vaaleanpunaisia munia Terrassa, mutta siitä on jo pari viikkoa.. Oliskohan niitä siellä vielä?

  5. Jane miten satuinki näkemään sun kommentin täällä 😀 kiitti tiedosta, rynnin sinne heti huomenna!

  6. eihän vain ollut Jatta niminen äiskä kyseessä? Minusta tuli myös täti tänään kaksospojille 🙂

  7. Mussu: Muitakin tuoreita tätejä :)<br />-Heli-: Kiitos<br />S: Onneksi Jane pelasti tilanteen! :)<br />Satu: Uskon, että malttamattomuutta on ilmassa!<br />Jane: Eikö vain? Olin tipahtaa tuolilta kun alunperin kuulin veljeni vaimon raskaudesta juuri oman plussatestini jälkeen. Tosi ihana sattuma. <br />Anonyymi: Voi apua! Mehän ollaan sitten melkein sukulaisia 🙂 Ollaanhan me kerran tavattukin vaikka siitä on jo aikaa. Pieni maailma..<br />Hanna: Kiitos

  8. Jatta on mun ainoan veljeni vaimo.. ei taidetakkaan sukulaisia olla 😀 mutta on kyllä pieni maailma! ihana tämä sun blogisi, vierailen tosi usein lueskelemassa 🙂

  9. Anonyymi: No ei sitten ollakkaan. Olin jo ihan varma siitä kuka olet mutta pieleen meni. Kyseessä kun on myös veljen vaimo. Ihan uskomaton sattuma kyllä, että kaikki yksityiskohdat natsasivat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *