Hanhi Design

Joensuulaiset hoi! Niin ja tottakai muutkin ūüôā Tutustuin t√§ss√§ taannoin Hanhi Desingn merkkiseen Joensuulaisyritykseen. Suomalaista k√§sity√∂t√§ tukee mielell√§√§n ja Joensuulaista varsinkin. Niinp√§ selailin Hanhen valikoimaa mielenkiinnolla. Kuvat ovat Hanhen sivuilta. Hauskoja printtej√§ l√∂ysinkin joista muutama nousi suosikeikseni.

tuotteet.jpg

kartta.jpg

firma_iisalmi.jpg
Firma sarjan karttakuosi miellyti silmääni. Varsinkin nuo vaaleat, vihreät ja ruskeat sävyt. 
tikkatirehtoori.jpg
sirkushevonen.jpg
tuote_2.jpg
Circus sarjan Tikkatirehtööri sekä Sirkushevonen nostivat hymyn huulille. Varsinkin lastentuotteisiin nämä kuosit sopivat.
Kyseinen yritys löytyy Joensuun Penttilästä ja Joensuussa tuotteita myyvät Taito Shop ja Kauppaneuvoksen puoti. Myös Oulusta tuotteita saa Non Boutique:sta.  Hanhi seikkailee näköjään myös blogimaailmassa eli täällä.
IMG_6845.JPG
Hirviverhot kelpuuttaisin kotiinkin.
IMG_6848.JPG
Vaaleita sävyjä
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *