Mekko kesän juhliin

Pikkuhiljaa mietin jo mitä pukea päälle kesän juhliin. Heinäkuun alussa olisivat kastajaiset ja heti seuraavana viikkonloppuna ystävien häät. Samalla vaatteella aion molemmat mennä mutta millainen se sitten olisi? Raskaudenjälkeiset kilot ja imetys tekevät hommasta ekstrahaastavaa -esimerkiksi olkaimettomat mekot eivät tule kysymykseen laisinkaan. Myöskään vanhoihin juhlavaatteisiini en usko noin pian mahtuvani. Uutta siis kehiin. Keräilin netistä jotain silmää miellyttäviä.
Asos
image1xl.jpg
Mukavan rennon oloinen mutta värinsä puolesta tätä ei kyllä häihin voisi laittaa…
image1xl.jpg
Väriongelma tulee vastaan myös tämän mekon kanssa.
image1xl.jpg
image1xl.jpg
Ihana väri!
image1xl.jpg
Ehkäpä kuitenkin liian avara kaula-aukko?
Nelly
200233-0081?$productPress$
201752-0484?$productPress$
Pinkki miellyttää aina silmää.
201646-0032?$productPress$
989011-0133?$productPress$
Erikoisempi malli
110269-0054?$productPress$
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

5 kommenttia “Mekko kesän juhliin

  1. Noista todennäköisesti tuo turkoosi olisi paras vaihtoehto, vaikka avaraa kaula-aukkoa epäiletkin..<br />Parin ipanan kanssa imettävänä juhlineena voin vinkata, että hanki sellainen mekko, jota ei tarvitse riisua kokonaan imetystä varten :)<br />Kauniita tosin kaikki!

  2. La Petite Princesse: Kiitos vinkistä. Tuota mietin itsekkin, että olisiko kuitenkin parasta että etuosa olisi sellainen jota saisi laskettua helposti alas. Liian umpinainen on varmasti hankala käytännössä.

  3. Nanna: Niinpä. Tykkään tosi paljon noista laskoksista. Tuolla taisi vain olla hintaa vähän turhan paljon 😀

  4. Samaa mieltä La Petite Princessen kanssa. Itsellä oli ristiäisissä juuri tuollainen, josta sai vain olkaimen alas. Niin ja onhan niitä imetysmekkojakin kivoja ja niiden kanssa imetys onnistuu vähän julkisemmassakin paikassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *