Paluu pinkkiin

IMG_4995.JPG
Löysin kaapista oman mittapuuni mukaan jo suht iäkkäät verhot. Hankittu joskus opiskeluaikoina kun sisustin melko voimmakkailla väreillä. Muut vanhat verhot olen laittanut kiertoon mutta näitä säilytellyt sen päivän varalle kun taas innostun -ja nyt innostuin! Makuuhuoneesta tuli jälleen pinkki turkoosin kauden jälkeen. 
IMG_4987.JPG
IMG_5000.JPG

IMG_5015.JPG

IMG_5014.JPG

makkari.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

7 kommenttia “Paluu pinkkiin

  1. Kaunis makuuhuone, selkeä ja ihanat värit. seinät on muuten myös tosi kivan sävyiset! Nukkuuko vauva teidän kanssa? Lastenhuoneesta olisi kiva saada uusia kuvia:)

  2. Jeenna: Kiva jos tykkäät :)<br /><br />Onnen Omenia: Vauva nukkuu tosiaan meidän kanssa samassa huoneessa mutta omassa sängyssä (jää kuvissa tuonne vasemalle puolelle) Siksi taulut ovat tällä hetkellä eri kohdassa sängyn kanssa kun sänkyä siirrettiin pinniksen tieltä 😀 Jospa niitä lastenhuonekuvia tulisi lähiaikoina vaikka eipä siellä suuria ole tapahtunut -on ehkä vähän tyhjä omasta mielestäni ilman pinnasänkyä.

  3. Whou,<br />yksi upeimmista sisustuksista mitä olen ikinä nähnyt ! Toivottavasti oma sisustukseni ensimmäisen asunnon suhteen onnistuu ..

  4. Onpa kyllä hyvän sävyinen pinkki! Ja sopii tosi hyvin tuohon makuuhuoneen tunnelmaan. 🙂

  5. Magpie: Kiitos. Ajattelinkin, että tuo pinkki passaisi tuohon seinien harmaaseen sävyyn -entisessä asunnossamme näytti hieman levottomalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *