Väsymystä ilmassa

Mansikkalassa podetaan pienoista väsymystä. Myös blogin suhteen on ilmassa pientä väsymystä ja inspiraatiopulaa. Niinpä heitän pallon hetkeksi teille -nyt saa siis toivoa mitä blogistani haluaisitte lukea? Pyrin toiveita toteuttamaan kun taas inspiraatio palaa -toivottavasti mahdollisimman pian!
blog.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

7 kommenttia “Väsymystä ilmassa

  1. Mitään aihe-postauksia en osaa toivoa, parhaita on ihan semmoset arkipäiväiset kuvat ja kirjoitukset 🙂 Heitin sulle haasteen omassa blogissani, käythän kurkkaamassa?

  2. pellavaunelmia: Kiva kuulla, että arjen postaukset kiinnostavat -niitä on myös kiva tehdä. Ja kiitos hauskasta haasteesta!

  3. Nirpun kanssa samaa pohdiskelin, että kiinnostaa ihan millaista teidän vauva-arki nyt siellä kotona on, riemuineen ja hankaluuksineen. Sisutus ja asukuvat ja -jutut toki kiinnostaa myös aina.

  4. Hiljaisen lukijan mielestä tämä on tälläisenä juuri passeli. Tykkään etenkin inspiraatio kollaaseista, kiva kun joku poimii parhaat päältä ja minä saan vain katsella! :)<br /><br />Jatka saamaan malliin! <br /><br />-Katri<br /><br />p.s eksyin blogiisi sattumalta vuoden vaihteessa,kun paljastit odotavasi herra K.ta siitä alkoi tiivis seuraaminen, meillä on muuten aikalailla saman ikäiset ihanaiset pikku muru-herrat!

  5. Päiväni kuvina -postauksia tai ihan vaan päiväkirjamaisia kertomuksia päivän tapahtumista ja mietteistä 🙂 Ei tarvita mitään kummoista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *