9 kommenttia “Uusi työhuone

  1. Tosi hieno työhuone <3! Onko tuo valkoinen kaapisto Ikean bestå? Olen niitä kans vähän miettinyt hankkivani ;O)

  2. Tosi nätti työhuone. 🙂 Raikkaan oloinen kyllä!<br />Makkari kuvia jäädään odottelemaan!! 😉

  3. Minna: Juuripa se. Tosi kiva kaapisto mutta todella v-mäinen kasata ja saada ovet samaan linjaan yms. <br /><br />Marja: Kiva jos tykkäät :)<br /><br />nasba: Oikeilla jäljillä olet 😉 Tuo kyseinen lipasto on Ikeaa mutta olohuoneesta löytyy isompi ja jykevämpi versio joka on mieheni käsialaa. <br /><br />Outi-Hyypiön elämää: Yritän niitä tänne saada lähipäivinä! :)<br /><br />Nennuska: Raikastui kyllä kummasti huoneen ilme. Hassua kun makuuhuoneen kalusteetkin ovat valkoiset mutta lopputulos ei silti ollut näin valoisa ja raikas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *