Itsenäisyyspäivän tunnelmia

IMG_7429.JPG
Itsenäisyyspäivää vietettiin rennoissa merkeissä. Oleiltiin kotona ja laitettiin joulua. Ulkonakin on viimein jouluvalot. Siellä ne varmaan sitten nököttävät vielä pääsiäisenäkin…Illalla nautittiin hyvästä ruuasta ja seurattiin linnanjuhlia. Loppuilta meni vähän kurjemmissa tunnelmissa kun K raukka sairastui. Joulukuu ei selkeästikkään ole K:n kuukausi.

IMG_7432.JPG

IMG_7431.JPG

IMG_7447.JPG

IMG_7446.JPG

IMG_7442.JPG

IMG_7466.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Itsenäisyyspäivän tunnelmia

  1. Se on niin kurjaa kun pieni sairastaa, vaikka meillä on ollut vasta kolme nuhaa ilman kuumetta tai muuta, niin silti se on surkeaa katsottavaa kun räkä valuu ja hengitys rohisee. Yöunethan siinä heikkenee, teillä jos muutenkin nyt niin sitten vielä sairastuminen 🙁 onko K:lla nyt flunssa vai muutakin?

  2. Pikaista paranemista K:ll!e!! Taudit ne näin jyllää, me ollaan vasta oltu kerran tänä syssynä ja siinä oli tarpeeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *