Konvehteja ja poropöksyjä

Tänään meillä oli kerhossa pikkujoulut. Itse vein mukanani konvehteja -siis suklaata, lakristaa ja turkinpippurimurskaa. 
IMG_7567.JPG
IMG_7566.JPG
K:lla oli asianmukaisesti tietenkin tonttulakki päässä kuten muillakin vauvoilla. Melko suloinen tonttujoukko meillä olikin tänään. Lisäksi jalkaan sujahtivat teemaan sopivat legginsit. Ei ollut pupu pöksyssä vaan poro..
IMG_7575.JPG
Pöksyt bongasin ebaystä..yllätys yllätys. Tilasin ne joulua ajatellen mutta kyllä näitä jo nyt on muutamaan otteeseen pidetty. Mukavan paksut ja toistaiseksi hyvänä pysyneet -olin nimittäin vähän skeptinen näiden suhteen.
IMG_7579.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Konvehteja ja poropöksyjä

  1. piitzi: Nuo ovat kyllä hurjan söpöt :)<br /><br />Miia: Respeti oli ihan yksinkertainen. Sulattelin maitosuklaata, valkoista suklaata, ison nokareen voita ja sekoitin joukkoon turkinpippurimurskaa sekä pilkottuja lakritsapaloja. Tämmöinen rocky road tyyppinen ratkaisu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *