4 kommenttia “Ne juhlat

  1. Hei!<br /><br />Olen blogisi lähes PÄIVITTÄINEN lukija. Olen tehnyt kirjanmerkkeihini ns. TOP 10 blogit, ja sinun blogisi on nimenomaan niiden joukossa :)<br /><br />Pidän tyylistäsi päivittää blogia usein, tyylisi on aikalailla samaa kuin mitä itse pidän. Ja ihania kenkiä sulla! Tykkään myös, että tekstejä ja kuvia on sopivassa määrin 🙂 ja erityisesti minua ilahduttaa kuviesi laatu. Olisinkin kiinnostunut postauksesta, jossa esittelisit hieman kameraasi ja kuvaustapoja/tyylejäsi, sekä muokkailetko kuvia ja miten. Pienimuotoinen kurssi tämmöisille kuvauksesta haaveilevalle amatöörikuvaajalle :)<br /><br />Olen tosi huono yleensä kommentoimaan blogeja, ja jättämään terveisiä – syynä taitaa olla se liian vähäinen aika. Mutta nyt haluisin toivottaa sinulle ja perheellesi ihanaa Joulun aikaa, ja odotan taas innolla uusia blogipäivityksiäsi!!<br /><br />Minttu

  2. Minttu: Kiitos kommentistasi -tämmöisistä tulee hyvälle tuulelle! Voin kyllä joku kerta tehdä postauksen kuvista + niiden käsittelystä vaikka mitään kummoisia kikkoja ei minulta löydykkään. Ihanaa joulua myös sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *