Kukkia lukijoilleni

Nyt sitten siihen lupaamani arvontaan!
Kyseessä on siis muutamassa muussakin blogissa nähty Orthex ja Interflora-arvonta. Voittajalle on luvassa  valitsemani kolmen ruukun setti  ( 32x32x58cm , 28x28x45cm  sekä 18x18x28cm  )  Orthexin uusia Piece of Eden ruukkuja.  Lisäksi ruukkuihin on tietenkin luvassa täytettä eli voittaja saa myös 30e arvoisen lahjakortin  lähimpään Interflora-liikkeeseen. Itsekkin pääsin tutustumaan näihin kauniisiin ruukkuihin mutta toistaiseksi ne odottelevat kukkakaupassa vielä täytettä. Blogin puolella tullaan varmaan näkemään kuvia ruukuista kunhan saan ne kotiutettua kasveineen.
9596418.jpg
Orthexin uudessa Piece of Eden -designruukkusarjassa yhdistyvät moderni pohjoismainen design ja käytännöllisyys. Tuotteiden muotoilu on Pohjoismaiden johtaviin muotoilutoimistoihin kuuluvan Pentagon Designin käsialaa.

Ruukkujen avulla viherkasvit on helppo saada kukoistamaan, sillä kasvit imevät tarvitsemansa vesimäärän ruukun alla olevasta tilavasta säiliöstä. Mittatikun avulla kasvin vesimäärää on vaivatonta seurata: ruukun säiliö täytetään vedellä ja vettä lisätään vasta, kun mittatikku on minimissään.

9596499.jpg

Tämän palkinnon voi saada omakseen kommentoimalla tähän postaukseen. Arvonta-aikaa on torstaihin 23.2 klo. 21.00 asti. Arpaonnea jälleen kaikille!

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *