Legginseissä

Täydellistä vaatekaappia pohtiessa mainitsinkin, että legginsit ovat ehdottomasti suosikkivaatteeni. Mukava vaate josta on moneksi. Legginsit ovat siis todellakin vaatekaappini kulmakiviä! Pitkästä aikaa leikin Polyvore:lla ja kasasin asukokonaisuuksia legginsien ympärille. Nämä kokonaisuudet voisivat ilmestyä kaappiini. Mielellään huomenna. Kiitos.

leg1.jpg

leg2.jpg
leg3.jpg
leg4.jpg
leg5.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

9 kommenttia “Legginseissä

  1. 1 ja 3 ihan favorite!! 🙂 leggarit on kyllä ihan must, mitä kaikkea niiden ympärille saakaan rakennettua. Talvellaki voi pitää hameita niiden ansiosta :)<br /><br />Mukavaa alkavaa viikkoa!

  2. Pakkohan se on tunnustaa: mä käytän vain ja ainoastaan legginssejä. Oon päättänyt, että muita "housuja" en käytä ennen kuin kroppa on toisenlaisessa kunnossa. Mutta on ne mukavat ja tosiaan niiden kanssa voi pukea kaikenlaista erilaista. 🙂 Pitää vaan muistaa, että peppu piiloon!

  3. Täällä olisi ihana canvastaulu omalla kuvalla arvonta käy katsomassa!&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://differentstudio.blogspot.com/2012/02/sistustaulu-arvonta-canvastaulu-30x30cm.html<br&quot; target="_blank">http://differentstudio.blogspot.com/2012/02/sistustaulu-arvonta-canvastaulu-30x30cm.html<br</a&gt; /&gt;&lt;br /&gt;Ja täällä todella ihana blogi!&lt;br /&gt;<a rel="external nofollow" href="http://annika-diamonddiary.blogspot.com&quot; target="_blank">http://annika-diamonddiary.blogspot.com</a&gt;

  4. J: Niinpä!&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;La Petite Princesse: Liian korkeita? Itse en ole raskauden jälkeen osannut enää käyttää kovin korkeita korkoja..täytyy opetella vanha taito uudestaan ;)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt; Sandella: :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Jansku1985: Leggarit antavat kyllä monelle asulle jatkoikää -pääsevät talvisinkin käyttöön.&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Inanaa: Legginsit ovat minullakin eniten käytössä :)&lt;br /&gt;&lt;br /&gt; Anonyymi: 🙂

  5. Kyllä 😀 Liian korkeita! Tosin, vaikka minulla on pituutta vain noin 157cm, niin en ole koskaan oikein koroissa kauheasti viihtynyt.. Tulee liian pitkä olo 😀

  6. Minä taas olen laahannut ikäni korkeissa koroissa mutta nyt ei vaan enää pysty -sitä on muuttunut niin mukavuudenhaluiseksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *