Ihanaa ekoa

Viime viikolla olin ystäväni luona Ekoihanan kotikutsuilla. Itselleni tämä oli aivan uusi tuttavuus. Ja voi mitä ihanuuksia Ekoihana myykään. Itse ihastuin erityisesti Noshin ja PaaPiin tuotteisiin. K:lle tilasin Noshin ilmapallobodyn -kuosi oli vain niin ihana! Noshin bodyjen tuplarivistö neppareita oli myös plussaa -Body on niiden ansiosta säädettävä ja siksi pitkäikäinen. Toivoisin, että bodysta olisi vielä syksylläkin käyttöön. Vaan saapa nähdä miten käy -eilisellä neuvolareissulla kun selvisi, että K kasvaa edelleen hurjaa vauhtia. Pitkä poika huitelee edelleen yläkäyrillä. Seuraavaksi pitää alkaa metsästämään Bodeja koossa 92..huih..
9777857.jpg
Ekoihanan löydät täältä. Ja ei..tämä ei ole maksettu mainos 😉
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

8 kommenttia “Ihanaa ekoa

  1. Meille tuli myös tuo samainen Noshin body vähän aikaa sitten, joutui kuitenkin vielä jemmaan odottelemaan niin en tiedä millainen se käytössä on laadultaan, toivottavasti hyvä 🙂 Nyt niillä on ilmenstynyt ihana apinakuosi :)<br /><br />Tutalla ja Name It:lla löytyy bodyissa kokoja 92, jälkimmäisellä olen muistaakseni nähnyt 98 joitakin kappaleita 🙂 Jos tämä helpottaisi metsästystä 🙂

  2. En ole ikinä kuullut EkoIhanasta, mutta kävin kurkkaamassa sivut ja siellä oisi vaikka mitä IHANAA=)

  3. Toivottavasti on hyvä. Itsekkään en ole ehtinyt kuin kerran pestä käyttöä varten. Tutalta bongailinkin isompia bobyja. Toivottavasti syksyllä tulee kivoja kuoseja myyntiin!

  4. Kiitos vinkistä. Ovatko vaatteet olleet millaisia käytössä? Miten siis kestäneet pesua ja kulutusta?

  5. Hyvin ovat kestäneet, ei nukkaa tai rispaantuneita saumoja. Ovat myös säilyttäneet muotonsa ja hohtavan valkoisen värinsä pesuista huolimatta. Aion ehdottomasti tilata jatkossakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *