Viimeisin viikko

Kotona viimein! Reissussa on kiva olla mutta kiva on tulla myös kotiin. Oltiin siis reilu viikko reissun päällä Kainuun puolella. Ensin suunnattiin vanhempieni mökille pääsiäisen viettoon. Tämän jälkeen piipahdettiin myös kotikaupungissani Kajaanissa. Perhettä ja ystäviä tuli treffattua ihan urakalla!
10004032.jpg

Sitten suunnattiinkin Vuokattiin lomailemaan. Ohjelmaan kuului mm. ulkoilua, keilausta, saunomista ja K:n ensimmäinen kylpyläkäynti. K oli kylläkin sitä mieltä, että kylpylässä on ihan kamalaa ja niinpä äiti vietti koko kylpyläreissun lastenaltaassa….

10004264.jpg

kollaasi5.jpg
10004265.jpg
Mukava viikko takana. Nyt olisi edessä paluu arkeen. Laukut odottavat purkamista ja pyykkikone varmasti laulaa tänään koko päivän….
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *