Teemaviikon päätös

Viikkoni kuvina päättyy viikonloppuun jonka ajattelin ympätä saman postauksen alle. Viikonloppuna ehti myös vähemmän kuvaamaan joten tämä tuntuu paremmalta vaihtoehdolta. 
IMG_0318.JPG

Hehkutin jo aiemmin gradun valmistumista. Noh..ohjaajat halusivat työhön edelleen korjauksia ja työtä on hiottu vieläkin. Perjantaina lähetin kuitenkin graduni virallisesti tarkastettavaksi. Nyt vain toivotaan ettei tule mutkia matkaan.

IMG_7488.JPG

Sitten suuntasin Oulun keskustaan jonne K:n kummitäti S oli saapunut.
IMG_7490.JPG
IMG_7491.JPG
S menee kesällä naimisiin ja hänellä oli sovittuna puvun sovitus. Kaason ominaisuudessa lähdin mukaan.
IMG_7492.JPG
S:än puku on kyllä kaunis! Meillä on monessa suhteessa S:än kanssa erillainen maku mutta puvun suhteen olemme näköjään samoilla linjoilla. Puvussa onkin hieman jotain samaa kuin omassa puvussani aikoinaan. Kyllä tuossa ihanuudessa kelpaa astella alttarille!
IMG_0301.JPG
S vietti meillä viikonlopun. Näihin viikonloppuihin kuuluu aina hieman herkuttelua.
IMG_0306.JPG
Ja pitkiä aamiaisia.
IMG_0311.JPG
Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen värjäsin itse hiukset. Mielummin kyllä antaisin kampaajan tehdä tämän homman vaikka melko helposti näin lyhyen hiuksen värjäys onnistuikin. Tulos oli todella tyypillinen -väri olikin tummempi kuin ajattelin. Olin jo unohtanut nämä kotivärjäyksen riemut..
IMG_0314.JPG
Viikonloppuun kuului myös hääaskartelua.
IMG_0315.JPG
IMG_7521.JPG
Ja odotettu tyttöjenilta isommalla porukalla. Olipa kiva käydä pitkästä aikaa tuulettumassa ja höpisemässä tyttöporukalla!
Semmoinen viikonloppu täällä. Kivaa oli!
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *