Kukkia vaan

IMG_0351.JPG

Istuskelin tuossa illalla työhuoneessa ja hetken mielijohteessa räpsin muutaman kuvan. Mitään päätä eikä häntää näissä kuvissa ei ollut. Ei minulla ollut mitään elämää suurempaa postausideaa. Päätin vain tuoda kuvat tänne.

IMG_0356.JPG

Jäin nimittäin miettimään sitä, että blogissani on enää valitettavan harvoin kotikuvia. Tuntuu, että kaikkihan on nähty -mitäs näitä samoja nurkkia kuvailemaan. Tai, että aina pitää olla joku idea tai syy julkaista kuvia juuri jostain tietystä jutusta. Toisaalta pidän muiden blogeissa juuri niistä ”samojen nurkkien kuvailuista”. Ei muiden koteihin koskaan kyllästy. Ja tykkään katsella kuvia..ilman mitään sen suurempaa ideaa takana. 
IMG_0358.JPG
Mites lukijat? Kaipaatteko blogiin enemmän kotikuvia? Vai kenties jotain muuta?
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Kukkia vaan

  1. Jotain uutta. Latailet tosi usein vanhoja juttuja uudelleen ja uusissa postauksissa on samasta asiasta monen monta kuvaa.

  2. Hmm..No ihan oikeassa olet siinä, että kyllä näin pitkän blogihistorian aikana samat jutut tuppaavat kiertämään..ja ne samat nurkat kotona -miksipä ne siitä muuttuisivat. Blogiin saa kyllä aina jättää ideoita ja toiveita -itsekkin olisi kiva kuulla mitä ne uudet jutut voisivat olla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *