Puistossa

Torstaille luvattiin kaunista säätä. Niinpä jo edellisenä iltana pakkailin rattaat valmiiksi autoon ja aamulla aamupuurojen jälkeen K:n kanssa suunnattiin nokka kohti Oulua. Haettiin Stokkalta evästä ja käväistiin torilla. Sitten suunnaksi puisto. K:lta jäi keskustan puistot kokematta -pieni mies veteli onnellisesti unta palloon pari tuntia. Sillä aikaa äiti sai nauttia eväistä, auringosta ja kirjasta ihan kaikessa rauhassa.

IMG_8331.JPG
IMG_8333.JPG
IMG_8329.JPG
IMG_8346.JPG
IMG_8351.JPG
IMG_8357.JPG
IMG_8361.JPG
Oulu on kyllä ihana kesäkaupunki. Tämmöisinä päivinä tulee hieman ikävä Oulun keskustassa asumista. Tai ainakin sitä helpoutta kun olet kaiken keskellä ulko-oven avauksen jälkeen. Pitäisi oikeasti jaksaa pakata se auto ja lapsi ja lähteä useammin kotoa pois ihmisten keskelle. On vain niin helppoa jumittaa kotona -varsinkin tuollaisen autoa vihaavan muksun kanssa. Lähtö ja matkustaminen on aina haasteellista. Toisaalta perillä meillä menee K:n kanssa aina mallikkasti. Lisää tämmöisiä päiviä siis!
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Puistossa” kommentit

  1. Oulu on kyllä todella viehättävä paikka, erityisesti näin kesäisin. Ihania fiiliskuvia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *