Ai siis juhannus?

10404731.jpg
Jahas..se on jälleen juhannus oven takana. Itse voin rehellisesti sanoa etten ole juhannusihmisiä olenkaan. Johtunee siitä, että olen jo nuorena leimasin juhlan turhanpäiväiseksi ryyppyjuhlaksi. Myöhemmin olen tottakai todennut, että kyllä juhannus voi olla mukavakin juhla. Oiva tilaisuus viettää aikaa mökillä kera hyvän ruuan ja seuran. Silti en yleensä viitsi kovin suurta metakkaa kyseisestä juhlasta nostaa. Tänä vuonnakin juhannus hujahtaa ohi kotona. Sään salliessa grilli varmaan lämpenee ja kilistellä voi lasillisella kuohuvaa. Siinäpä suunnitelmat. Kotijuhannus tiedossa. Mitäs muut puuhaavat? Suuntaatteko kenties kohti mökkiä vai onko muita kotijuhannuksen viettäjiä?
10404740.jpg
10404715.jpg

(Kuvat menneiltä juhannuksilta)

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Ai siis juhannus?

  1. Meillä mennään koko perhe siskoni luo kylään. Siellä grillaillaan, kenties saunotaan ja ollaan vaan. 🙂 <br />Ei minullekkaan tuo juhannus ole mikään erikoinen, yksi päivä muitten joukossa 🙂 <br /><br />Mutta siitä huolimatta, hauskaa juhannusta 😉

  2. Kotona. Grillissä tulee tirisemään nieriä, pihvit, makkarat, paprikat ja maissit. Nam.

  3. Sama täällä, kotona oleskellaan pihalla grillaten ja pikkasen pihatöitä tehen 🙂 Nuorena tuli rellestettyä juhannuksina ihan tarpeeksi ja nykyään monta juhannusta jo kotosalla ihan vaan oleskellen vietetty juhannusta, normi viikonloppu :)<br />Aurinkoista Juhannusta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *