Kesäkosmetiikkaa

Yves Rocher muisti minua pitkästä aikaa pienellä testipaketilla. Paketista löytyi kaksi vedenkestävää kajalia, aurinkopuuteriduo ja Monoï de Tahiti kuivaöljy. Oikein mukiinmeniviä tuotteita jälleen -juurikaan en ole pettymyksiä näiden testituotteiden kanssa kokenut. Muut tuotteet olivat itselleni uusia tuttavuuksia mutta Monoï öljy jo vanha suosikki vuosien takaa -tuoksusta tulee aina kesäfiilis! Luultavasti kesän päätyttyä ei kyseisestä öljystä paljoakaan ole jäljellä..siinä määrin sitä on jo nyt tullut käytettyä!
IMG_2646.JPG
IMG_2648.JPG
Nyt saat muuten koodilla OFFER5 30% alennuksen ostoksista tilatessasi vähintään 5 tuotetta.

2 kommenttia “Kesäkosmetiikkaa

  1. Kiitos koodista, toimi myös tarjoustuotteiden kanssa ja laitoin juuri tilauksen menemään 🙂

  2. Toimii tosiaan myös tarjoustuotteiden kanssa. Piti itsekkin naputella tilaus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *