Värikoodi

Minulla on ollut tässä tavoite -tehdä myös K:n vaatekaapista mahdollisimman toimiva mahdollisimman vähällä. Eli siis vaatteita jotka suurimmaksi osaksi sopivat toisiinsa. Aikaisemmin K:n vaatevarasto on ollut valtaisa ja melko kirjava -eikä mikän ole oikein sopinut minkään kanssa yhteen. Ja aina juuri se alaosa on pyykissä kun siihen sopiva body olisi puhtaana. Paljon on tullut ostettua yksittäisiä vaatteia ajatuksella ”tämä kun nyt on vaan niin kiva”. Nyt syksyn lähestyessä siirrymme käyttämään kokoa 92 (näköjään olisi voitu siirtyä jo hetki sitten tuohon kokoon) ja siinä onkin oiva tilaisuus laittaa vaatevarasto uusiksi. Vielä projekti on hieman kesken mutta hyvällä alulla.
IMG_3394.JPG
Eilen ulkoillessa totesin, että on tainnut äidin värikoodaus onnistua kun poika on sävysävyyn pyöränkin kanssa…
IMG_3401.JPG
Iskän apumies
IMG_3403.JPG
”Kyllä mä jaksan!”
Löytyy meiltä toki muutakin kuin turkoosia vaatekaapista -sattui kohdalle vain tämmöinen turkoosi päivä….
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *