Viikonloppu

Ihanaa kun on viikonloppu! Meillä on suunnitelmissa lähteä messuille kiertelemään ja saada pari pientä kotiprojektia tehtyä -niistä toivottavasti pian lisää. Huomenna talo täyttyy ihanista naisista Me&I kutsujen merkeissä. Taitaa tälle illalle mahtua ohjelmaan myös leipomista siis..
IMG_9263.JPG
Yli viikon vanhat hääpäiväruusut ovat säilyneet tosi hyvin. Vasta eilen nappasin varret pois ja kukkaosat lasimaljoihin.


IMG_9266.JPG

Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Viikonloppu

  1. Käytiin miehen kanssa eilen messuilla ja molemmat oltiin sitä mieltä, että ilman Puolustusvoimien osastoa olisi ollut turha käynti. Aiempina vuosina Ouluhalli ollu ihan täynnä näytteilleasettajia niin että ne kulkureitit ollu tosi ahtaita, mutta nyt pystyi kävelemään vaikka kuinka leveästi. Puolustusvoimat siis pelasti tuon kun pääsi tutustumaan välineistöön ja sai nauttia sotkun munkkikaffit 😀

  2. Melko tyhjää kyllä oli. Puolustusvoimien osastolla meidän miesväki viihtyi mainiosti. Mies veresti armeijamuistoja ja K hihkui riemusta kaikenmaailman "brumbrumeja" nähdessää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *