No jopas

IMG_4040.JPG
Muistatteko, että meillä ollaan matottomia? Se oli aivan tietoinen päätös aikoinaan kun tänne muutimme. Vanhat matot joutivat kiertoon ja uusia ei ostettu. Ainoastaan lastenhuoneessa on ollut aina matto. Pikkuhiljaa matot alkavat kuitenkin valtaamaan kodin..nyt valkoinen ryijymatto ilmeistyi olohuoneeseen. Tuo mukavasti kaivattua vaaleutta tilaan ja aimo annoksen kodikkuutta. Ja onhan se pehmoinen matto toista kuin kylmä laminaatti…
IMG_4044.JPG
IMG_4041.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “No jopas

  1. Ihan matotonta – niin meilläkin! Nyt tosin tänne on hiipinyt kuin varkain pari mattoa lämmittämään ihmisen eloa laminaatin päällä… 🙂

  2. Eipä ole montaa mattoa meilläkään, uusi hyväkuntoinen lattia ei mielestäni mattoja erityisemmin kaipaa, etenkäön lattialämmityksellä. Mutta tuohan se tiettyä kodikkuutta jos esim olohuoneessa on matto ja siksi sieltä sellainen löytyykin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *