Uusi taulu kotiin?

Kaipaisitko piristystä kotiin näin syksyn keskellä? Minä sain kivan tilaisuuden -saan nimittäin arpoa lukijoideni kesken yhden vapaavalintaisen A4 kokoisen taulun Walldesing:in valikoimasta. Valikoimasta löytyy tosi paljon kivoja juttuja ja itsekin olen muutaman jutun kotiin tilaamassa. Omia suosikkejani ovat esim. nämä.

12669114-origpic-da9629.jpg
13643957-origpic-7c47ca.jpg
12599767-origpic-57ff6b.jpg
12599132-origpic-18346c.jpg
12588466-origpic-b5e9c0.jpg
12597092-origpic-61632c.jpg
Arvontaan voi osallistua jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin linkin tauluun jonka haluaisit kotiasi somistamaan. Valikoimaan pääset tutustumaan tästä linkistä.  Arvonta päättyy 1.10 klo. 20.00. Muista myös jättää nimimerkki jos osallistut anonyyminä!

60 kommenttia “Uusi taulu kotiin?

  1. Kiva arvonta mutta kun just tilasin Walldesigniltä kaksi printtiä. <br />Äh, no kai yks vielä johonkin mahtuu :)*<br />Jäi tilaamatta meinaan tuo eka pilvi-homma.

  2. Monen voisin kotiini ottaa, mutta ehkä jokun keep calm taulun valitsisin. t. Heidi P.

  3. Se on se I like the way you make me feel tuolla "typon" tyylillä =)

  4. Hienoja tauluja ja kivoja tekstejä! Mä tykkäsin noista kastetauluista ja viivakoodista ja elämänohjeista…. Kivoja löyty vaikka kuin monta! 🙂 Anniina T

  5. Aivan ihana arvonta!<br />Jos ei tule palkintoa, joudun varmaan jotain tilaamaan <3<br />Näistä on kyllä _aivan_ liian vaikeaa valita.. ehkä do what you love tai sitten keep calm 🙂

  6. Ihana arvonta! Täällä seinälle päätyisi varmaankin tuo Every cloud has a silver lining. Se on hyvä muistutus jokaiseen päivään :)<br /><br />-Sussi

  7. Näitä tekstitauluja olenkin ihastellut pitkään ja miettinyt mikä/mitkä meille sopisi kotiin. Valinnan vaikeutta 🙂 Mutta nyt ottaisin kyllä tämän: <a rel="external nofollow" href="http://www.walldesign.fi/fi/mustavalkoisia-tauluja/beautiful-mess.html&quot; target="_blank">http://www.walldesign.fi/fi/mustavalkoisia-tauluja/beautiful-mess.html</a&gt; Sopii niin hyvin meidän kotiin kun täällä on remonttien takia kaikki vähän repsallaan ja lasten vuoksi tavarat hyvin usein sikin sokin, mutta kuitenkin koti on aina koti, ja se sotku on minun kaunis sotkuni &amp;lt;3 🙂

  8. Ajankohtainen juttu; olen etsimässä kirjoituspöydän päälle tällaista taulua/tauluja 🙂 Voisin tuolta useammankin ottaa, mutta tämä nousi suosikiksi <a rel="external nofollow" href="http://www.walldesign.fi/fi/motiiveja-kodille/manifesto.html<br&quot; target="_blank">http://www.walldesign.fi/fi/motiiveja-kodille/manifesto.html<br</a&gt; /&gt;Noita elämän ohjeita kun tuijottelisi opiskelun lomassa, voisi niitä ehkä muistaa käyttääkin :)&lt;br /&gt;-Madde

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *