Arjen piristys

Mikäs piristää harmaata arkea kummasti? No hetki omaa aikaa kampaajan merkeissä. Taas on hieman ryhdikkäämpi olo kun kutrit ovat kuosissa. Kasvatusoperaatio alkaa olla sillä mallilla, että molemmat puolet ovat suht samaa mittaa. Kampaaja kyseli aionko kasvatella hiuksia vielä. Enpä aio. Nyt olen ihan supertyytyväinen tähän polkkamittaan -tässä taidan pysyä hetken. En ymmärrä miten en ole ennen hoksannut tätä klassisen polkan ihanuutta!
IMG_9473.JPG
Kampaajan jälkeen ehdin vielä pyörähtää nopeasti kaupoilla. Syys ja talvikenkien olemattomuutta olen täälläkin marissut. Kaupasta marssinkin ulos tyytyväisenä saapasparin kanssa. Taitaa näin lokakuussa olla Anttiksenkin aika vaihtaa avokkaat saappaisiin…
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Arjen piristys

  1. Kampaajalta tullessa hiukset on vaan jotenkin aina laitettu niin ihanasti ja tuore väri tuo lisäkiiltoa, niin heti on jo hiukan kauniimpi ja parempi olo itsellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *