Joulu kerätään pois

Kovin suurissa määrin ei meillä joulu näkynyt mutta se mitä oli on nyt kerätty takaisin laatikkoon ja laatikko kaapin perälle. Niin se joulu taas katosi..vähän huomaamatta. Hyllyn päälle piti keksiä muuta täytettä.

IMG_4674.JPG

Ruusuvalot saivat tosin jäädä..ne eivät kovin jouluiset ole joten nököttävät tuossa oksassa varmasti ympäri vuoden. Selkeästi olohuoneen tehosteväriksi on nousemassa vaaleanpunainen -ei mitenkään yllätävää kylläkään!
IMG_4676.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Joulu kerätään pois

  1. Ihanan raikas ilme!<br /><br />Kukahan noi pihavalot kävis keräämässä pois 😀

  2. Täältä löytyikin kiva blogi, inspirationsin kautta löysin tänne. <br />-Jonsku/valoisaavaaleaa.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *