”Balloja!”

IMG_4940.JPG
Hiphei! Viimein ne saapuivat -nimittäin sisustustarrat K:n huoneeseen. No ok..viivytystä hommaan toi se, että olin itse ensin tyrinyt tilaukseni. Mutta nyt ne saapuivat ja samantien lätkin (ihan itselleni tyypilliseen tapaan miettimättä sekuntiakaan) ne seinään. Lopputulokseen olen tyytyväinen -toi juuri sitä pientä lisää huoneeseen jota olen kaivannutkin. Nyt K:n huoneesta ei puutukkaan kuin pari hyllyä seinästä ja sitten alkaisi olla valmista.
IMG_4942.JPG
K tuntui uudistuneesta huoneesta tykkäävän. Eilinen päivä hihkuttiin riemuissaan kun seinällä oli ”ballooooo!”
IMG_4943.JPG
Nämä taisivatkin olla ensimmäiset maistiaiset K:n uudesta huoneesta. Kunhan huone tuosta valmistuu niin lupaan tuoda lisää kuvia blogiinkin.
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “”Balloja!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *