Hiusasiaa

51448514c98c7ea00800001c.jpg

Jätetäänpä nyt tuo sisustuspuoli hetkeksi ja siirrytään muihin asioihin. Maanantaille minulla on varattu kampaaja. Tarkoitus oli vain siistiä tätä nykyistä mallia vaan eikös muutos alkanutkin houkuttamaan. Yllättävän pitkään olenkin tässä nykyisessä mallissa viihtynyt. Yleensähän malli muuttuu melko tiuhaan tahtiin. Polkasta olen nyt tykännyt kovasti ja siinä aikonut pysytelläkin. Jotain uutta sitä kuitenkin kaipaa. Otsista olen aina välillä miettinyt mutta luopunut ajatuksesta muisteltuani miten ärsyttävä sitä on kasvatella pois. Nyt otsiskuume kuitenkin taas iski ja pakko se on saada. Kampaajalle marssitaan näiden Rihannan kuvien kera.

51448598c98c7efd0600002a.jpg

514484dac98c7e2b0400002f.jpg

Ensi viikolle on varattu myös K:lle parturointiaikaa. Tuon reuhkan kanssa ei vaan enää pärjää ja äidin taidot loppuvat kesken -monta kertaa olen jo ehtinytkin sitä itse lyhentelemään. Katsotaas antaako poika leikata tukkaa..pieni jänskätys. Onneksi asialla on ihana vakkarikampaajani.

51448628c98c7ef90c000007.jpg

Mutta sitten olisin vielä halunnut kysäistä teiltä ihanaisilta suosituksia. Minulla on nykyisin käytössä tuo Tigin Dumb Blonde sarjan shamppoo ja hoitoaine. Jo vuosien takaisia kestosuosikkejani mutta juuri nyt eivät vastaa tarpeitani. Hiukseni ovat jostain syystä tooooosi sähköiset eikä hiuksiinjätettäväkään auta asiaa tarpeeksi. Nyt saa heittää suosituksia kehiin! Mikä auttaisi tuohon sähköisyyteen?

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

10 kommenttia “Hiusasiaa

 1. Otsis on hyvä valinta, olen itse viihtynyt otsatukassa jo pian kolme vuotta. Omat hiukseni ovat pitkät, mutta silti ihailen aina tuollaisia polkkatukan ja otsiksen yhdistelmiä. Rohkeus ei vain riitä polkkatukan leikkaamiseen, pelkään, että alkaisi heti kaduttaa 🙂 Sähköisyyteen en osaa antaa mitään vinkkiä, toivottavasti joku osaa, kelpaisi neuvot nimittäin minullekin.

 2. Oletko kokeillut hiusölyä? Moroccan Oilia tai Wellan vastaavaa tuotetta? Tuntuu, että ainakin minulla on tuo Wellan öljy hieman hillinnyt haituvien lentelyä. 🙂

 3. Itse olet käyttänyt sähköisiin hiuksiini marketeista saatavaa Herbinan kosteuttavaa hoitosuihketta ja hyvin on pysyny sähköisyys poissa kun suihkauttaa muutaman kerran aamulla. <br />
  Minä tahtoisin kanssa otsiksen, mutta mulla on pyörre edessä niin etten voi otsista pitää kun pyörre taivuttaa hiukset väkisin &quot;lovelle&quot;, harmittaa 🙁

  1. Tuota pitää kokeilla -olisipa jos noin edullisesti löytäisin avun ongelmaan!

 4. Minä olen käyttänyt samaa shampoota ja hoitoainetta kuin sinä. Viimeksi kun kävin kampaajalla, hän arvasi heti mitä shampoota käytän. Sanoi, että on itse käyttänyt sitä joskus. Hän sanoi, että shampoo jättää ikävän kalvon hiuksiin. Ja pesi hiukseni kolme kertaa.

  1. Ratkesipas! Olen viime aikoina ihmetellyt juurikin mikä hiuksiani vaivaa..taidan kokeilla välillä jotain muuta sarjaa.

 5. Mietin tässä että miksi käytät tuota Dumb Blonde -sarjaa kun olet brunetti. Itse käytän ko. sarjaa mutta olenkin blondi, tarkoitettu siis vaaleille hiuksille.

  1. Blondina ollessa otin käyttöön ja tykkäsin niin jäi. Kun eihän tuo nyt varsinaisesti vain blondin tukan tuote ole. Todella hoitava ja tuotteessa on värisuoja. Siksi siis. Esim. tigin brunettesarjasta en tykkää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *