Otsiksen paluu

Kampaajalta kotiuduttu kera uuden mallin. Tykkään! Otsis tuo taas kivaa vaihtelua ja malli sai muutenkin lisää särmää. 

51471a91c98c7e1e6000004a.jpg

Kesäksi kampaaja ehdotti punaista väriä..kuulosti vähän hurjalta mutta huomaan miettiväni tätä mahdollisuutta. Saas nähdä!

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Otsiksen paluu

  1. Kaunis!!!!! Tuo tumma väri sopii sinulle tosi hyvin. ♥ punainen kuullostaa hurjalta, mutta jos kyseessä on luottokampaajasi niin kokeile pois vain. Todennäköisesti kampaaja on täysin oikeassa ja rakastut uuteen punaiseen kesätukkaan. 🙂

  2. Kaunista :):) Mä en ikinä unohda mun ekaa ja vikaa otsiskokemusta. Olin varmaan 3-4 luokalla ja kaikilla oli otsari, joten tietty mäkin halusin! No kun luonnonkiharat hiukset on niin nehän sitten nousi kikkaralle puoleen väliin otsaa ja arvaa vaa oliko kivaa?? ehehehehh!! Mulla on yksi luokkakuvakin, missä puolet otsasta näkyy ja puolet otsatukkaa!! <br />
    <br />
    Nyt toisaalta niitä osais jotenki laittaakin ni hmm….!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *