Viimein meilläkin

Vähän myöhäiselle sytytyksellä tämä. Näitä pallovaloja on nähty jo vuosia blogeissa mutta koskaan en ole saanut niitä hankittua. Nyt näköjään myös Airam tekee näitä ja hinta oli enemmän kuin kohtuullinen (olisiko ollut yhdentoista euron paikkeilla..) joten eikun kassan kautta kotia! Sattuipa vielä juuri omaa silmää miellytävät värit.

IMG_6950.jpg

IMG_6947.jpg

IMG_6949.jpg

IMG_6942.jpg

 

 

 

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Viimein meilläkin

  1. Minäkin olen haaveillut näistä pallovaloista mutta en ole ikinä saanut hankituksi. Viikonloppuna kaupassa bongasin myös nuo Airamin valot ja hinta oli todellinen yllätys, mutta jäin miettimään valon värisävyä, olisiko se hyvä, tykkäisinkö siitä… Hmm… 😀

  2. Hei, mistä nuo pallovalot löysit? Itse yrittänyt niitä katsella kauppareissuilla mutta ei ole osunut missään silmiin. Kovasti toivoisin kotiuttavani nuo samaiset pallovalot meillekin kotiin vielä tässä syksyn aikana 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *