Tummempia sävyjä

IMG_7050.jpg

Tänään ihan urakalla näitä kotikuvia! Vielä nappasin muutaman kuvan makuuhuoneesta jossa taas muutoksia. Eli vanha sänkyi vaihtui uuteen ja se onkin ylläriylläri tumma! Pitkään valinnut valkoinen kausi saa näköjään hieman väistyä ja kotiin alkaa ilmestyä muitakin värejä. Kun verhotkin vähän aikaa sitten vaihtuivat on makkarin yleisilme tosi paljon tummempi kuin ennen. Mietin kyllä pistäisikö kuitenkin tumman sängyn kaveriksi vaaleat verhot tuohon huoneeseen?

IMG_7051.jpg

IMG_7046.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

5 kommenttia “Tummempia sävyjä

    1. Ulkonäöllisesti juu mutta juuri tällä hetkellä hankinta harmittaa. Viikon jälkeen jalkapääty halkesi ja Ikeasta kerottiin muiden valittaneen samasta asiasta kyseisen sängyn kohdalla 🙁

  1. Ihanan tunnelmallinen makuuhuone! Vaikka pimeydessä eletäänkin puolet vuodessa niin ei silti tarvitse pelätä tummia värejä kodissa, ne luovat vain tunnelmaa ja ylellisyyttä mielestäni 🙂 Tarkoitan tätä hyvällä, tuo lause taisi vähän kuulostaa tökeröltä, mutta en oikein tiedä miten sen muotoilisin paremmin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *