Murheenkryyni ja simppelimpi makkari

IMG_7793.jpg

Muistatteko kun hankimme Ikean Hemnes sängyn syksyllä? No enpä arvannut mikä murheenkryyni siitä syntyykään. Olisko mennyt pari viikkoa kun sängyn jalkopääty halkesi ja tukipalkki ja säleet tulivat rominalla alas. Eikun patjalle nukkumaan. Sänky oli osettu Ruotsin puolelta joten pientä säätöä miten reklamaatio tehdään. Kuitenkin sitten kun reklamaatio sisään saatiin niin asiat hoituivat nopeasti -alle viikkon saimme uuden päädyn. Ah onnea! Mutta kuinkas sitten kävikään…pari viikkoa ja pääty alkaa halkeilemaan taas. Joku virhe kyseisessä sängyssä siis oli. Siitä reklamaation hyväksymiseen ja uuden sängyn saamiseen menikin tovi. Vajaa kaksi kuukautta taidettiin elää kaaoksessa. Makkarissa oli rikkoutunut sängynrunko, patjat lattialla ja esim vaatekaapille ei päässyt koska sen edusta oli tukossa. Akoi ihan tosissaan käymään hermojen päälle se lattialla nukkuminen ja ikuinen sekasorto.  Lopulta onneksi vaihdettiin koko sänky. Toiseen samanlaiseen en uskaltanut sänkyä vaihtaa -nuo halkeavat päädyt alkoivat ottamaan sen verran päähän. Niinpä tilalle tuli runkopatja jalkoineen ja meillä on nyt siis jenkkisänky ilman päätyä.

IMG_7788.jpg

Nyt siis makkarin yleisilme on taas muuttunut vaaleampaan ja simmpelimpään. Vaaleus kyllä taas miellyttää silmää mutta rehellisesti sanottuna kaipaan päätyä sänkyyn. Seuraavaksi alkaakin päädyn etsintä. Mutta vähän myöhemmin se. Nyt nautin täysin siemauksin siitä, että kodista löytyy sänky eikä patjaa lattialta. Niin ja, että aamuisin pääsen vaivatta vaatekaapille ja voin miettiäkkin mitä puen päälleni! Pienestä voi olla onnellinen 🙂

IMG_7792.jpg
 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *