Astetta parempi suihku

IMG_9249.jpg

Ystäväni hankki aikoinaan Aroma Sense suihkupään ja on sen jälkeen kovasti kehunut sitä. Täytyy sanoa, että mielenkiintoni heräsi ystävän kehujen jälkeen. Olinkin todella mielissäni kun pääsin tekemään yhteistyötä Aroma Sensen kanssa. Kotiin saapui testiin suihkupää AS-Tulppaani.  Tämän mallin muotoilu oli mieleeni -toinen omista suosikeistani on pelkistetty AS-9000

IMG_9247.jpg

Ystäväni kertomuksista jäi mieleen päällimmäisenä suihkupään sisältämä tuoksupatruuna. Ajatus tuoksuvasta suihkusta houkutti. Suihkupään hyödyt eivät kuitenkaan jää vain siihen. Suihkupään mukana  kylpyhuoneeseen tulee mieto tuoksu (itselläni sitruuna) mutta suihkupään suodatin  lisää suihkuveteen myös mm. c-vitamiinia. Iholle tämä tekee hyvää ja vähentää maahantuojan mukaan esimerkiksi hoitoaineen ja kosteusvoiteen käyttötarvetta. Lisäksi suihkupää lisää vedenpainetta 2-6 kertaiseksi ja säästää näin vettä. Suihku vähentää vedenkulutusta n. 15-35%. Pää myös neutralisoi vedestä mm. kalkin ja epäpuhtaudet -ei enää kalkin pesemistä!  Lisäksi jos suihkupäätä oikein tarkkaan tiiraa huomaa, että vesi suihkuaa kolmionmuotoisista reistä tuottaa näin negatiivisia ioneja.

IMG_9251.jpg

Itse olen käyttänyt suihkupäätä nyt noin viikon. Suihku on todellakin sellainen mainoksen kuvaama ”vesiputousefekti”. Vesisuihku on pehmeä ja vedenpaine on selkeästi parempi. Tykkään! Ja hei -minulla on nyt tuoksuva suihku! Voin siis suositella. Jos kaipaat lisäinfoa niin klikkaappa tähän videoon.

 

Omaa suihkupäätä harkitseville pieni alennuskoodi vielä. Eli klikkaa itsesi osoitteeseen  www.aromasense.fi    ja näppäile alennuskoodiksi:  messutarjous . Sillä saat suihkupäästä 9e alen. Alennus voimassa marraskuun loppuun.

2 kommenttia “Astetta parempi suihku

  1. Upeat kuvat tuotteesta.<br />
    Tämä Aroma Sense suihkupää käyttää jopa 4L vähemmän vettä, kuin perinteinen suihkupää.<br />
    Tämä malli nostaa veden virtaus nopeutta (painetta) 6x.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *