DIY-valaisin

Tämä ei nyt ole laisinkaan oma diy vaan ihana appeni tuli hätiin ja väsäsi pyynnöstäni lampun. Olin törmännyt vastaaviin pinterestissä ja jäin miettimään olisiko vastaava mahdollista tehdä itse. Kuvaa sähkäriveljelle -onnistuuko tämmöisen teko?  Myöntävän vastauksen jälkeen Ikeaan ostamaan lampunkantoja -huimat euron per lamppu. Polttimot ovat Clasulta ja ostin ne Oulusta jo ennen muuttoa. Ikeassa myytiin myös isoja polttimoita mutta ne olivat valonsa puolesta lähinnä tunnelmavaloja. Saa nähdä joudunko aina Oulussa käydessä hamstraamaan polttimoita tuohon viritelmään varalampuiksi.

 

lamppua%20tekem%C3%A4ss%C3%A4.jpg

Tästä lähdettiin.

 

lamput.jpg

Ja tähän päädyttiin. Tykkään. Nyt keittiössä on tunnelmaan sopiva valaisin 🙂

 

lamppu%20valmis.jpg

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *