Hankintoja vauvalle: vaunut

K:n vauvavuodelta ei vaunuja ole jäänyt joten ajankohtaiseksi tuli niiden hankinta. Jo melko alkuraskaudesta selailin netistä mahdollisia ehdokkaita ja ihastuin näihin Mutsy iGo malleihin. Vaikuttivat juuri sellaisilta mitä etsin. Omaa silmää miellyttävä muotoilu, sirot ja runko menee pieneen tilaan -mahtuisi siis tarvittaessa pienemänkin auton takakonttiin. K:n aikaisista vaunuista sai repiä renkaatkin irti joka kerta kun vaunut mukaan halusit ja muistan miten turhauttavaa se oli. Lisäksi tärkeää oli, että runkoon sai kiinnitettyä turvakaukalon ja varsin tärkeää oli mitkä kaukalot malliin sopivat. Turvakaukalon suhteen kun olen tosi tarkka. Näihin saa kiinnitettyä esim Cybex:in tai Maxi-Cosin kaukalon. Nyt ei tarvita erikseen matkarattaita ja tilaa nämä vievät autosta kuitenkin samanverran kun aikoinaan vanhat matkarattaamme.

 

vaunut%202.jpg

Kaikki nämä kriteerit täyttyivät joten kävin Oulussa testaamassa vielä liikkeessä vaunut. Ketterät ja helpot joten etsintä oli päättynyt.

 

vaunut.jpg

Rungon väriksi valitsin Silverin ja kivana yksityiskohtana näistä löytyy tuo konjakin värinen nahka. Niin vaunukoppa kuin ratasosakin ovat molemmat Pure Fog kuosilla. Alaosa tummaa farkkua ja kuomu maleeratun harmaata.

 

vaunut%201.jpg

mutsy%20igo.jpg

mutsy%20igo%20pure.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

6 kommenttia “Hankintoja vauvalle: vaunut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *