Loman alkumetrit

Kesä on viimein tullut kelienkin puolesta. K:n päiväkotiura päättyi ja minulla alkoi äitiysloma. Raskaus alkaa painamaan todellakin raskaalla kädellä mutta silti ollaan yritetty puuhailla kesäjuttuja ja nauttia. Ihan loman alkajaisiksi lähdettiin K:n kanssa Kainuuseen mummollaan miehen jäädessä töihin. Koska minusta ei enää auton rattiin ole niin hypättiin junaan. K on ollut junassa viimeksi vauvana joten junamatka oli melkoinen elämys pienelle miehelle. Voi sitä intoa!

 

junassa.jpg

Reissu sujui kyllä yllättävän jouhevasti junan leikkivaunussa.

 

j%C3%A4rvi.jpg

hakasuonmylly.jpg

Maakuntamatkailua ja historian siipien havinaa. K: mielestä vanhan myllyn seutu oli kummituskylä.

 

kiveksen%20rosvot.jpg

myllykahvila.jpg

mylly.jpg

myllyll%C3%A4.jpg

kukat.jpg

 

Kotiuduttua on ehditty pyörähtämään Kukkolankoskella. Suomen puoli Kukkolankoskesta minulla onkin vielä ollut kokematta -Ruotsin puolen kyläilystä voi lukea esim täältä.

 

kukkolankoski.jpg

koski.jpg

 

Pääsinpä viimein myös istahtamaan kampaajan tuoliin. Yleensä olen käynyt Oulussa vakkaripaikassa joten kampaamoväli on venähtänyt melkoisen pitkäksi ja se kyllä näkyi. Ouluun asti ei pallomahan kanssa enää päästy vaan ihan tuohon naapurikaupunkiin.

 

kampaamossa.jpg

 

Ja ehtivätpä vielä ihanat blogisiskot yllättää minut! Luulin lähteväni grillaamaan kun ovesta pölähti joukko naisia kera vauvalahjan ja herkkujen. Aivan ihana yllätys!

 

kakku.jpg

vauvalahja.jpg

popparikakku.jpg

 

Siinä ne päivät ovat kuluneet. Nyt pitkälti rauhoitutaan kotikulmille odottelemaan vauvaa. Pieniä valmisteluja olisi tehtävänä vielä sillä saralla mutta onneksi suurimmalta osin alkaa olla valmista vaikka kaveri päättäisi tulla vähän etuajassakin.

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *