Talo täynnä tavaraa

Ikea reissu tehty. Ostoslista hieman muuttui matkan varrella mutta kaikki tarpeellinen kuitenkin löydettiin. Lastentarvikeliikkeen kohdalla petyin -hinnat olivat miltei tismalleen samoja kuin Suomessa. Näin ainakin niiden juttujen kohdalla joita itse haeskelin. Muutenkin koin, että Oulun liikkeiden anti oli parempi joten suuntailen kai näihin lähiakoina. Onneksi hankittavien lista lyheni tänään mutta vielä tuntuu, että hakittavaa olisi ihan hurjasti! Jospa tässä kuitenkin olisi vielä aikaa. Ikean jälkeen piti tottakai suunnata vielä ruokakauppaan täyttämään kärryt ruotsalaisella leivällä ja halvalla limpparilla. Lopuksi Tornion puolelle lemppari kiinalaiseeni -siellä pitää käydä aina tuollapäin vieraillessa.
IMG_5547.JPG
IMG_5549.JPG
IMG_5551.JPG
IMG_5556.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Talo täynnä tavaraa

  1. Om. Kiinalaista. Ehkä pakko joku päivä raahautua tuohon tien toiselle puolelle itekin hakemaan moista…

  2. juskan: Heh..meiltä ei ihan naapurista kinukkia saa 😀 Tuo Tornion paikka on muuten tosi hyvä. Aivan ihanaa mustapapukastiketta jota harvasta paikkaa saa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *