Hei me siivotaan!

IMG_8496.JPG
Uusin hankinta on meidän perheen arjen pelastaja -varsi-imuri! Pitkään pohdittiin tämän hankintaa ja lopulta imuriksi valikoitui Bosch Move 2-in-1 imuri. Ominaisuuksiltaan tämä imuri vakuutti parhaiten (mm. pölysäiliön koko) mutta täytyy myöntää, että myös ulkonäkö miellytti silmää.
IMG_8502.JPG
Ei varmaankaan tarvitse selittää miksi pidän tästä enemmän kuin isosta ja kömpelöstä imuristamme joka on hautautunut täyskatastrofi siivouskaappiimme. Rakentajat olivat kyllä fiksuja tätä asuntoa suunnitellessaan -ei siivouskaappia! Niinpä asennutimme isomman kaapiston eteiseen ja siitä yksi osa palvelee siivouskaappina -erittäin huonosti. Aina kun yrität saada imurin ulos saat koko siivouskaapin sisällön niskaasi…
IMG_8503.JPG
Hetken mietin haluako ihan tosissaan imuria näkösälle vai pitääkö tämäkin yrittää survoa jonnekkin piiloon. No ei tarvitse! Sen verran tyylikäs kapistus tuo on, ettei edes minua häiritse vaikka se nököttääkin nurkassa.
IMG_8505.JPG
Akku tässä kestää helpostikkin meidän pienen asuntomme imurointiin kerralla. Tälläiselle laiskalle siivoajalle tämä on kyllä pelastus. Nyt imuroitua tulee huomattavasti useammin -ensin jopa miehen kanssa kinasteltiin siitä kumpi saa imuroida! Tulipan sekin päivä nähtyä…
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

8 kommenttia “Hei me siivotaan!

  1. tollanen imuri on kyllä kätevä niinä varsinaisen imuroimisen välipäivinä :). mäki oisin mieluiten ottanu valkoisen, mut sillon ei ollu tarjolla.

  2. Selma: Kiitos<br /><br />S: Tosi kätevä kyllä! Varsinkin pienen lapsen kanssa. Ei sitä joka ruokailukerran jälkeen kehtaa kaivaa imurinrotiskoa kaapista.

  3. Mullakin on Ergorapido ja siihen tarttuu kyllä paljon herkemmin kuin juurikin siivouskomeroon ahdettuun perus imuriin.

  4. Mekin haaveilemme Ergorapidosta. Koirataloudessa olisi varmasti ihanan kätevä, kuin myös lapsiperheessä aikanaan:)

  5. Inanaa: Juuri näin meilläkin.<br /><br />Mickey: Suosittelen :)<br /><br />Anonyymi: Varsi-imuri on varmasti myös koiraperheessä kätevä!

  6. Teillä on niin ihana tuo lattia! *huokaus* 🙂 Tuollaisen valkoisen rikkaimurin tahtoisin, Gigantista löysin saman kuin teilläkin, ja harkintaan täytyy laittaa. Kiitos! =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *