Makuuhuoneen tehosteväri

Syksymmällä vaihdoimme makuuhuonetta ja samalla pohdin täällä blogissakin sopivaa tehosteväriä. No turkoosihan sinne sitten valikoitui. Samaista väriä on ennenkin makuuhuoneessa nähty ja kovasti siitä tykkään edelleenkin.

IMG_8579.JPG

IMG_8582.JPG

IMG_8592.JPG

IMG_8597.JPG
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Makuuhuoneen tehosteväri

  1. Näyttää kivalta! Itse bongasin jo aiemmin nuo sinun turkoosit makuuhuonekuvat ja silloin laitoin myös meidän makkariin turkoosia, että kiitos vaan vinkistä 😉 Nyt on turkoosin on syrjäyttänyt valkoinen. Mutte eikähän joskus ole taas turkoosin vuoro 🙂

  2. Jonanna: Meillä turkoosi tuntuu ilmestyvän asuntoon aina keväisin -ihanan raikas varsinkin valkoisen kaverina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *