Entisiä koteja

Johanna teki postauksen entisistä asunnoistaan ja niiden sisustuksista. Tästä inspiroituneena aloin minäkin kaivelemaan koneen kätköistä kuvia. Hirveästi ei kaikkia koteja ole tullut kuvattua ja ehkä hyvä niin..nuo kuvat aiheuttavat kyllä juuri sellaisen tyypillisen ”mitä minä oikein ajattelin?” tunteen. Tässä kuitenkin kuvia muutamasta asunnosta jossa olemme mieheni kanssa majailleet.

Aloitetaan ensimmäisellä yhteisellä asunnollamme. Muutin ”miehen perässä” Ouluun noin vuodeksi ja tein opintoja etänä Joensuuhun. Tämän jälkeen asuimmekin pari vuotta Joensuussa opintojeni takia. Tuohon aikaan pistettiin iso osa huonekaluista uusiksi ja suosin silloin tummaa puuta. Muutoinkin värimaailma oli huomattavasti räikeämpi ja itämaistyyppiset ratkaisut miellyttivät jossainmäärin silmääni. Kuvat ovat tuohon aikaan melkoista höttöä…

olohuone.jpg
olohuone.jpg

sekalaisia+048.jpg
Nämä kuvat taas ovat Joensuun asunnostamme. Asunto ei ollut kyllä kovinkaan mieluinen mutta kahden opiskelijan budjettiin sopiva. Asunto oli todella huonossa kunnossa ja petrasimme sitä vähän vaihtamalla esim. makuuhuoneen tapetit. 

elokuu08010.jpg

Joensuun+asunto+003.jpg
syyskuu+08+018.jpg

syyskuu+08+004.jpg
syyskuu+08+012.jpg

Viimeisin vuokra-asunto eli asunto johon muutimme Oulussa kun aloitin työt täällä. Tässä emme ehtineetkään asua pitkään kun oma löytyi. Täälläkin pääsimme pienimuotoisesti remppaamaan ja maalasimme lähes kaikki seinät uusiksi.

vaatteita+008.jpg
vaatteita+549.jpg
hein%C3%A4kuu+783.jpg
Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *