Tänä aamuna herkuteltiin aamiaisletuilla. Kauhean usein ei auta tällaisia aamiaisia viettää mutta aina välillä. Nämä letut eroavat hieman perinteisistä ja ovat ruokaisampia.
Ruokaisat aamiaisletut
5 dl maitoa
1,5 dl vehnäjauhoja
1,5 dl kaurahiutaleita
2 Kultamunaa
2 rkl voisulaa
2 tl leivinjauhetta
suolaa
Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja suola. Lisää muna ja maito. Sekoita taikina. Anna taikinan turvota puolisen tuntia. Paista voissa pinnoitetulla pannulla paksuja ruokaisia lettuja. Voit sekoittaa taikinaan marjoja; mustikoita, vadelmia tms!
Tein näitä tänään, tosin en aamiaiseksi, vaan vasta lounaaksi (aamulla ei niin jaksa laittaa…). Olipa tosi hyviä – tästä lähtien pitääkin tehdä tällä reseptillä, niin tulee letuista vähän terveellisempiä!