Pikkuhiljaa joulua kohti

Pitkästä aikaa blogissa. Kovin on blogini hiljentynyt ja viime päivinä olen tosissaan miettinyt blogin kohtaloa -onko aika siirtyä syrjään hetkeksi vai pureeko blogikärpänen vielä. No sitä mietin vielä.

Nurkan takaa kurkistaa jo joulukin. Kummallisen koronavuoden joulu josta en ole kovin innostunut. Lapsetkin viettävät joulun muualla tänä vuonna joten jouluhössötys on menettänyt siinäkin mielessä merkitystään. Hyvin pienesti ollaan kuitenkin jouluisia juttuja tehty ja joitain valoja viritelty. Omaan huoneeseensa lapset saivat minikuusen. Itsellä ei pyhille mitään suuria suunnitelmia kuulu. Hyvää ruokaa ja rentoa oleilua vain. Tänä vuonna se on hyvä juuri niin.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *