Vuosi vaihtui

Hyvää uutta vuotta blogiinkin. Meidän vuosi vaihtui mukavasti. Alkuillasta vietimme aikaa siskoni luona ulkoilun, syönnin ja rakettien merkeissä. Loppuillasta käytiin vielä kotikulmilla ampumassa muutama raketti ja valettiin tinaa. Pikku neitikin jaksoi valvoa vuoden vaihtumisen yli ja aamulla nukuttiin pitkään.

Loma on sujunut muutenkin kivasti. Ennen joulua otettiin varaslähtö jouluun ja vietimme pikkujouluja siskon perheen kanssa. Lapset viettivät isäjoulua joten halusimme juhlistaa joulua kuitenkin vähän yhdessä. Hyvää ruokaa, saunaa ja muutama pakettikin jo ennakkoon.

Joulu sujui vaihtoehtojouluna -aaton ruokailukin tuli ulkoistettua. Välipäivinä käväisimme vielä Kainuun mökillä mutkan. Harmitti toki kun kaikkia ihmisiä ei voinut nähdä eikä tavallisia asioita tehdä. Ystävääkin nähtiin ulkona turvavälien kera. Mutta pääasia, että nähtiin ♥️ Toivottavasti ensi jouluna voidaan jo kokoontua isommin.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *