Vanhan blogin puolelta tuon tännekkin lempparikakkuni ohjeen. Jostain syystä tästä on tullut meille joulukakku -vaikka tottakai tätä myös muulloin tulee tehtyä.
4 kpl kananmunia
2 dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
200 g margariinia
200g tummaa suklaata
Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita keskenään.
Sulata rasva kattilassa (tai vesihauteessa) ja lisää samalla suklaapaloja sekaan. Sekoita samalla, mutta älä kiehauta, ettei suklaa pala. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää vuorotellen jauhoseosta ja suklaaseosta munasokerivaahtoon. Sekoita.
Kaada taikina jauhotettuun irtopohjavuokaan.
Paista 200°C uunin keskitasolla n. 20min.
Kakun on tarkoitus jäädä keskeltä vähän raa’aksi.