Pasha
100 g voita
1 dl sokeria
1 prk maitorahkaa (250g)
1 munankeltuainen
2 tl vaniljasokeria
2 rkl sitruunanmehua
2 rkl rusinoita
2 rkl mantelirouhetta
1 dl kermaa
1 dl sokeria
1 prk maitorahkaa (250g)
1 munankeltuainen
2 tl vaniljasokeria
2 rkl sitruunanmehua
2 rkl rusinoita
2 rkl mantelirouhetta
1 dl kermaa
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
Lisää rahka, keltuainen, vaahdoksi vatkattu kerma ja mausteet. Sekoita pasha seos hyvin.
Kaada seos sideharsolla tai kahvinsuodatinpusseilla vuorattuun
siivilään tai johonkin astiaan missä on reikä.
Laita lautanen tai joku muu astia alle, että ylimääräinen neste pääsee valumaan pois. Anna valua yön yli.
( Kahvisuodattimessa ei saa olla tippalukkoa, muuten neste ei pääse valumaan pois.)
noloa mut en o ehkä ikinä maistanu pashaa=)=)Täytys maistaa kyllä!! Ai niin..mä koitin tehdä sen sulta saaman kuva-haasteen mutta vaikka laskin kahdelta eri suunnlta ni aina tuli semmonen kuva jota en voi julkasta ku siinä on muita ihmisiä niin paljon=( sniiif. No ehkä joskus vielä…jos kansioita tulee lisää ja sillai=)
Keke: Tuo juuri on harmillista tuossa kuvahaasteessa :(<br /> Kaupasta saa muuten nykyisin pienissä purkeissa Pashaa. Keltainen purkki ja joku Lieksalainen firma. Melko aidon makuista. Kannattaa kokeilla jos ei ole koskaan syönyt! Tuollainen pikku purkki on hyvä tapa aloittaa jos ei pashaan suuremmin ihastu niin ei montaakymmentä senttiä mene hukkaan 🙂