Ruokaviikon ensimmäisenä päivänä päädyin kuitenkin tekemään tuttua ja turvallista ruokaa. Broilerin filepihvejä ja kasviksia uunissa. Tätä tehtiin meillä aikaisemmin tosi usein. Nyt kyseinen ruoka on jäänyt vähemmälle ja siksipä sitä nyt teki mieli tehdä. Mitään reseptiä ruokaan ei todellakaan ole vaan ruoka syntyy aina niistä aineiksista mitä kotoa sattuu löytymään. Tällä kertaa nakkasin kanan kaveriksi porkkanoita, kolmen juuston kermaa, valkosipulia, mausteita sekä välimeren tahnaa. Lisukkeeksi vielä riisiä. Äärimmäisen helppoa ja hyvää ruokaa. Ja kanaa jäi vielä seuraavan päivän ruokaakin varten…
Mansikkapaikastavasemmalle
Mansikkapaikassa kirjoittelee Pia - kolmekymppinen sisustamiseen hurahtanut äiti. Täällä ei turhia murehdita vaan nautitaan elämän pienistä iloista!Lue lisääOta yhteyttäViimeisimmät artikkelit
MUITA CASALAISTEN POSTAUKSIA
- Jouluinen kukka-asetelmawhite & black
- Servetin taittelu joulupöytäänwhite & black
- Diy havupuutwhite & black
- DIY Paperikuusiwhite & black
- Tekokuusiwhite & black
- Vinkki joulupaketointiinwhite & black
- Itse tehtyä keramiikkaa – Kukkamaljakkowhite & black
- Hurja ale Marimekon tuotteista – Black weekwhite & black
- Jouluvalot puutarhaanwhite & black
- 5 vinkkiä terveelliseen ruokavalioon pienellä budjetillaMiia / Oma Koti Valkoinen